VIRAL

Έξαλλη έγινε η Μενεγάκη με τα σχόλια για αυτή την πόζα της [εικόνες]

Εκτός εαυτού βγήκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εξοργίστηκε με κάποια από τα σχόλια που διάβασε να γράφονται δίπλα σε μια πόζα της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά και μοιράζεται με τους πάνω από 1 εκατομμύριο followers της στο Instagram πολλά όμορφα καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Τώρα βρέθηκε στη Σχοινούσα και ανέβασε μια πόζα της που τη δείχνει να έχει αποκοιμηθεί σε μια ταβέρνα και έγραψε: "Μετά το φαγητό ! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού !"


Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes αλλά βρέθηκαν και κάποιοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτή τη φωτογραφία μιλώντας για "πλούσιους" που κάνουν ό,τι γουστάρουν.


Και η Ελένη, που συνήθως δεν απαντά σε όλα τα σχόλια, αυτή τη φορά μάλλον εξαγριώθηκε με τα όσα διάβαζε και απάντησε σε κάποια από τα σχόλια: «Αχ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα!Μπράβο!Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσυ δεν επιτρέπεται!Κρίμα! Καλό καλοκαίρι», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη ενώ ακολούθησε και δεύτερη απάντησή της σε άλλο σχόλιο:


«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς;;; Δεν νομίζω ... Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Όποιος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου, καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν!Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς! Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη,υγεία και καθαρό μυαλό».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!