VIRAL

Είχε πολλούς καλούς λόγους και έβαλε τα κλάματα η Kylie Minogue [βίντεο]

Χθες τα social media γέμισαν με βίντεο στα οποία η  51χρονη τραγουδίστρια Kylie Minogue έμοιαζε να έχει χάσει τα λογικά της, αφού δάκρυζε, χοροπηδούσε, έτρεχε κ.λπ., αλλά όλα αυτά τα έκανε από τεράστια ευτυχία.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε κάθε λόγο να χαίρεται αφού, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στο φεστιβάλ Glastonbury, όπου τραγούδησε όλα τα χιτ της, άλλαξε αλλεπάλληλες φορές outfits, χόρεψε on stage, έκανε ντουέτα με διάσημους μουσικούς όπως ο Nick Cave και ο Chris Martin, αλλά πάνω από όλα χθες η Kylie γιόρτασε τη νίκη της στη μάχη με τον καρκίνο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Jul 1, 2019 at 4:26am PDT


Η μικροσκοπική σταρ πριν από 14 χρόνια είχε αναγκαστεί να ακυρώσει την εμφάνισή της στο ίδιο φεστιβάλ, καθώς είχε τότε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Όμως έδωσε τη μάχη της και βγήκε νικήτρια και χθες επέστρεψε στη σκηνή και το κοινό την αποθέωσε και η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Και δεν είναι τυχαίο που στη σκηνή ανέβηκαν ο Martin των Coldplay και ο Cave, αφού αυτοί οι μουσικοί ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ πριν από 14 χρόνια όταν η Kylie ακύρωσε το live της.

Και η συναυλία της σημείωσε τεράστια επιτυχία, ενώ τα βρετανικά media αναφέρουν πως η Kylie πιθανά έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς είχε ένα τεράστιο κοινό να την επευφημεί. 

 


Μάλιστα η Kylie φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα, στο πρόσωπο του 44χρονου Paul Solomons που είναι στέλεχος στο περιοδικό GQ και οι δυο τους απόλαυσαν μαζί τη συναυλία της Miley Cyrus που ανέβηκε μετά την Kylie στη σκηνή Pyramid του φεστιβάλ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!