VIRAL

Οι Ιάπωνες βρίζουν την Kim Kardashian και δείτε τι τους απάντησε

Για πολλοστή φορά, ένα μέλος της οικογένειας Kardashian κατάφερε να εξοργίσει πολύ κόσμο και συγκεκριμένα έναν ολόκληρο λαό: τους Ιάπωνες.

Αφορμή για να ξεσπάσει η οργή των Γιαπωνέζων, στάθηκε η ανακοίνωση της Kim Kardashian πως λανσάρει νέα σειρά με λατέξ εσώρουχα, την οποία αποφάσισε να αποκαλεί Kimono, και συγκεκριμένα Kimono Body.


Το γεγονός πως η Kim χρησιμοποίησε το όνομα της παραδοσιακής, γιαπωνέζικης, γυναικείας ενδυμασίας για να "βαφτίσει" τα εσώρουχα της, εκνεύρισε τους Ιάπωνες, που τη βρίζουν άγρια στα social media, κατηγορώντας την πως "κατακρεούργησε την γιαπωνέζικη κουλτούρα", πως είναι αδαής και απολίτιστη, ενώ χιλιάδες γυναίκες από την Ιαπωνία προσπαθούν να της εξηγήσουν πως το κιμονό δεν έχει καμία σχέση με εσώρουχα και πως είναι ένα πολύ επίσημο ένδυμα που οι ίδιες το φορούν ακόμα και στο γάμο τους, άρα είναι σαν να αποκαλείς "εσώρουχο" ένα νυφικό!


Η Kim μετά το χαμό που προκλήθηκε απάντησε με μια επίσημη ανακοίνωση που έστειλε στους New York Times.


Σε αυτή την ανακοίνωση η Kim, αφού λέει πως σέβεται και αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχει το κιμονό στην ιαπωνική κουλτούρα, μετά διαβεβαιώνει τους πάντες πως δεν σκοπεύει να λανσάρει κάποιο ρούχο που να είναι προσβλητικό για τη συγκεκριμένη ενδυμασία. Μάλιστα προσθέτει πως επέλεξε αυτή την ονομασία ως... ωδή στην ομορφιά, την τελειότητα και τη μεγάλη λεπτομέρεια με την οποία φτιάχνονται τα κιμονό.


Όμως στην πορεία, στην ουσία λέει πως αφού της επέτρεψαν να πάρει το trademark και να πατεντάρει το όνομα Kimono για τα εσώρουχά της, δεν σκοπεύει να το αλλάξει, ενώ τονίζει πως η συγκεκριμένη πατέντα δεν απαγορεύει σε κανένα να αποκαλεί κιμονό την παραδοσιακή φορεσιά και η ίδια δηλώνει πως είναι πολύ περήφανη για αυτή τη σειρά εσωρούχων που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα (απευθύνεται σε γυναίκες κάθε σωματότυπου και χρώματος επιδερμίδας).


Περιττό να πούμε πως η απάντηση της Kim δεν ικανοποίησε καθόλου τους Ιάπωνες!
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!