VIRAL

H Sandra Bullock έκανε πολλούς να θέλουν να μιλήσουν στη... μαμά τους [βίντεο]

H χολιγουντιανή σταρ Sandra Bullock, κατάφερε να αποσπάσει ένα ακόμη βραβείο και ο λόγος που έβγαλε όταν το παρέλαβε, έκανε πολλούς να γελάσουν, να κλάψουν και να εκτιμήσουν την... μάνα τους!

Η 54χρονη σταρ έλαμψε στα φετινά MTV Movie & TV Awards, όπου και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της "πιο τρομακτικής ερμηνείας" για το ρόλο της στο θρίλερ Bird Box, μια παραγωγή του Netflix που σημείωσε τεράστια επιτυχία και έφτασε να προκαλέσει μέχρι και το διαδικτυακό Bird Boc Challenge, με χιλιάδες άτομα να κλείνουν τα μάτια τους και να προσπαθούν να κάνουν διάφορα πράγματα χωρίς να βλέπουν.


Όταν η σταρ πήρε το βραβείο στα χέρια της, και αφού αφιέρωσε το βραβείο στα παιδιά της (έχει υιοθετήσει δύο παιδάκια: τον 9χρονο Louis και την 7χρονη Laila) συνέχισε το λόγο της με το να εξηγεί πως η ταινία αφορά την οικογένεια (η ίδια στο φιλμ ως μάνα, προστατεύει δύο παιδιά που δεν είναι και τα δυο δικά της παιδιά) και τα λόγια της σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης: 


"Ήθελα να σας δείξω πως είναι η οικογένεια. Καμιά φορά γεννιέσαι σε μια οικογένεια, μερικές φορές πρέπει εσύ να αναζητήσεις να βρεις την οικογένειά σου, άλλες φορές σε βρίσκει αυτή, αλλά δεν έχει σημασία το πως δημιουργείται μια οικογένεια, γιατί όταν η οικογένεια σχηματιστεί και ενωθεί, μετά η οικογένεια είναι αυτό για το οποίο μάχεσαι και αυτό που θες να προστατεύσεις. Και αυτό που είδατε στο φιλμ, είναι τι μπορεί να κάνει η μητέρα σας για εσάς".


Αυτά τα λόγια για το ρόλο της μάνας φαίνεται πως άγγιξαν πολλούς και το διαδίκτυο γέμισε με σχόλια χρηστών των social media που έλεγαν πως όταν άκουσαν το λόγο της Bullock έβαλαν τα κλάματα και πήραν τηλέφωνο τις μαμάδες τους για να τους πουν πόσο τις αγαπούν! Άλλοι πάλι αστειεύτηκαν λέγοντας πως θέλουν να τους υιοθετήσει και αυτούς η Sandra.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!