VIRAL

Γιατί όλοι σχολιάζουν αυτή την τιάρα που φόρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ;

Η επίσημη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνεχίζει να προκαλεί αναρίθμητα σχόλια και τώρα όλοι σχολιάζουν πως η Ελισάβετ δεν επέλεξε τυχαία αυτή την τιάρα που φόρεσε όταν παρέθεσε επίσημο δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τον Trump και τη σύζυγό του Melania.

Στο επίσημο δείπνο, η βασίλισσα φόρεσε μια εντυπωσιακή τιάρα με 96 μεγάλα ρουμπίνια, όμως μήπως δεν τη διάλεξε τυχαία;


Τώρα όλοι σχολιάζουν πως η βασίλισσα έχει συνολικά 41 τιάρες και κορώνες και όλες είναι εξίσου εντυπωσιακές και η αξία όλων είναι αμύθητη.


Όμως η συγκεκριμένη τιάρα ανήκει στη βασιλική συλλογή από το 1973 και η ίδια η βασίλισσα παρήγγειλε την κατασκευή της στον οίκο Garrard. Ο δημιουργός της, έχει πει για αυτή την τιάρα πως φέρει 96 ρουμπίνια, που δώρισε ο λαός της Βιρμανίας στη βασίλισσα για να την προστατεύουν από τις 96 ασθένειες που μπορούν να την προσβάλλουν, αφού σύμφωνα με την παράδοση αυτού του λαού, τα ρουμπίνια έχουν την ιδιότητα να... ξορκίζουν το κακό! 


Και όπως καταλαβαίνετε πολύ δεν θεωρούν τυχαίο πως η βασίλισσα διάλεξε αυτή την τιάρα, με αυτή την... παράξενη ιδιότητα, όταν συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!