VIRAL

Η απορία που είχε η Ελισάβετ όταν πήγε σε σουπερμάρκετ έγινε viral [βίντεο]

Όταν είσαι βασίλισσα, σίγουρα δεν χρειάζεται να πηγαίνεις μόνη σου για ψώνια στο σουπερμάρκετ, οπότε ήταν λογικό η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ να είχε πολλές απορίες όταν επισκέφτηκε ένα τέτοιο κατάστημα.

Βέβαια η βασίλισσα δεν επισκέφτηκε ένα οποιοδήποτε κατάστημα, αλλά ένα pop up κατάστημα που άνοιξε η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ Sainbury's για να γιορτάσει τα 150 χρόνια λειτουργίας της.


Έτσι δημιούργησε ένα κατάστημα, στο οποίο υπάρχει ακόμα και τμήμα που αντιγράφει πιστά τo πρώτo κατάστημα της αλυσίδας που άνοιξε στα 50s και οι υπάλληλοι, δεν είναι κανονικοί εργαζόμενοι των Sainsbury's αλλά ηθοποιοί.


Η βασίλισσα ξεναγήθηκε στο χώρο και της έδειξαν τι περιέχει ένα μέσο καλάθι σύγχρονου καταναλωτή και εντυπωσιάστηκε με το πόσο έχουν αλλάξει οι καταναλωτικές συνήθειες του κόσμου, της έδειξαν ένα "ιστορικό" Sainbury's πατέ καπνιστής ρέγγας από τα 50s το οποίο είπε πως πιθανά είναι "αηδιαστικό"...

 

...αλλά η ατάκα της βασίλισσας που έγινε viral, ήταν αυτή που ξεστόμισε όταν της έδειξαν το σύστημα self-checkout στα ταμεία και της εξήγησαν πως ο κόσμος μπορεί να ψωνίσει στο σουπερμάρκετ χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει υπάλληλος στο ταμείο.

 

Αυτό της φάνηκε πολύ περίεργο και η πρώτη ερώτηση που έκανε "και δεν μπορεί κάποιος να "κοροϊδέψει" το σύστημα και να κλέψει;"
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!