VIRAL

Την πιο ωραία φωτογραφία των Kate - William την τράβηξε τυχαία μια 19χρονη

Μια φωτογραφία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, κάνει το γύρο του κόσμου και πολλοί σχολιάζουν πως "θυμίζει ρομαντικό μιούζικαλ" και είναι η πιο όμορφη και "αυθόρμητη" φωτογραφία του διάσημου ζευγαριού, που έχουν δει ποτέ.

Μάλιστα αυτή τη φωτογραφία, που τη λάτρεψαν πολλοί, δεν την τράβηξε κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος, αλλά μια 19χρονη κοπέλα.


Ο λόγος για τη νεαρή Lucy Stafford, που βρέθηκε καλεσμένη στο πρόσφατο garden party, που έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ, καθώς η 19χρονη Lucy έχει ιδρύσει το  Hospital Love Bundles, έναν οργανισμό που βοηθά στο να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούνται τα παιδιά που νοσηλεύονται, μια ιδέα που προέκυψε καθώς η ίδια η Lucy, από παιδί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και συχνά μπαινόβγαινε σε νοσοκομεία.


Η νεαρή με τη φωτογραφική της μηχανή απαθανάτισε πλάνα από το λαμπερό garden party και τους καλεσμένους και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram, αλλά ειδικά αυτή η φωτογραφία με τους Kate και William να μοιάζουν σαν να χορεύουν σε ρομαντικό μιούζικαλ εποχής, έχει ξετρελάνει τους πάντες.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Stafford (@lucystaffie) on May 21, 2019 at 10:26am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!