VIRAL

Χαμός στο twitter με τουρίστα που πλήρωσε ασύλληπτο ποσό στη Μύκονο

Η Μύκονος είναι αναμφίβολα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά στον πλανήτη, αλλά η απόδειξη από μυκονιάτικο εστιατόριο, που κοινοποίησε ένας Αμερικανός τουρίστας, έχει προκαλέσει οργισμένα σχόλια στο twitter, αφού το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει ο τουρίστας, για ελάχιστα πράγματα, είναι πραγματικά εξωφρενικό!

Ο τουρίστας ανέβασε την απόδειξη σε γνωστή διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα κριτικής χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, καλώντας τους πάντες να αποφύγουν να πάνε στο συγκεκριμένο εστιατόριο (που μάθαμε πως βρίσκεται στον Πλατύ Γυαλό), αφού όπως γράφει ο Νεουορκέζος τουρίστας "είναι παγίδα".


Ο τουρίστας εξηγεί πως τους χρέωσαν 836 ευρώ, για 6 μερίδες καλαμάρι, 6 μπύρες, νερό, μια σαλάτα του καίσαρα και ένα τοματοχυμό Amita.


Μόνο τα καλαμάρια κόστισαν πάνω από 500 ευρώ, ενώ η σαλάτα χρεώθηκε στα 50 ευρώ και δύο μπουκάλια νερό στα 17.8 ευρώ, ενώ ο τυποποιημένος χυμός κόστισε 18 ευρώ!


Φυσικά η απόδειξη έχει προκαλέσει χαμό στο twitter, όπου πολλοί "κράζουν" τη Μύκονο και τους καταστηματάρχες για τις εξωφρενικές τιμές, ενώ κάποιοι παρατήρησαν πως η απόδειξη που έδωσαν στον τουρίστα δεν είναι καν νόμιμη!

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια στο twitter.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!