VIRAL

Η Τζένη Μπότση ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Κων/νους και έγινε viral

Χθες ήταν η γιορτή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης και χιλιάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να στείλουν ευχές στους αναρίθμητους εορτάζοντες.

Όμως η ευχή που έγινε viral στα social media ήταν αυτή της ηθοποιού Τζένης Μπότση.


Γιατί μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια, από όταν η Τζένη υποδύονταν την σύντροφο του Στράτου Τζώρτζογλου, στη τηλεοπτική σειρά "Το Σημάδι του Ερωτα", αλλά κανείς δεν έχει ξεχάσει την ατάκα που ξεστόμιζε συχνά η ηθοποιός, όταν στη θρυλική σειρά του Mega, είχε ανακαλύψει πως ο Τζώρτζογλου την απατούσε με τη γυναίκα του αδελφού του, που την υποδύονταν η Βάνα Μπάρμπα.


Τότε η Τζένη, έλεγε διαρκώς "Τι έγινε Κωστάκη, γουστάρεις τη χωριάτισσα;" (όπου φυσικά "χωριάτισσα" ήταν η Μπάρμπα) και αυτή η ατάκα συχνά έχει σταθεί η αφορμή για να ανέβουν στο Διαδίκτυο αστεία βίντεο και memes που έχουν γίνει viral (όπως το βίντεο "τι έγινε... τοστάκι;").


Και χθες η Τζένη Μπότση επιστράτευσε αυτή την τηλεοπτική ατάκα για να ευχηθεί χρόνια πολλά σε κάθε "Κώστα", γράφοντας "Keep Calm, Τι έγινε Κωστάκη γιορτάζουμε;" και η ανάρτησή της στο Instagram έγινε αμέσως viral.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi) on May 20, 2019 at 10:51pm PDT


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!