VIRAL

Απογοητευμένοι φαν του GoT μαζεύουν υπογραφές για να γυριστεί ξανά η 8η σεζόν

Οι φαν του Game of Thrones περίμεναν πολύ καιρό για να δουν την τελευταία σεζόν της αγαπημένης τους τηλεοπτικής, σειράς, αλλά αυτό που είδαν τελικά στους δέκτες τους, έχει απογοητεύσει πολλούς. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να μαζεύουν υπογραφές για να αναγκάσουν την ΗΒΟ να ξαναγυρίσει την 8η σεζόν του GoT.

Κάτι οι αλλεπάλληλες γκάφες στα γυρίσματα (από το κομμένο χέρι του Jaime Lannister που ξαναφύτρωσε, μέχρι το φιάσκο με το πλαστικό κυπελλάκι με καφέ, που υπήρχε σε ένα πλάνο), κάτι η πλοκή, πολλοί φαν του GoT έχουν γίνει έξαλλοι και τα παράπονα προς τους παραγωγούς πέφτουν βροχή στα social media.


Κάποιοι δε το προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και μαζεύουν υπογραφές για να πιέσουν την ΗΒΟ να ξαναγυρίσει όλη την τελευταία σεζόν, και να δώσει στη σειρά "το φινάλε που της αξίζει, το οποίο να βγάζει νόημα".


Δεν θα σας κάνουμε spoilers, αλλά μετά και το τελευταίο επεισόδιο (όπου κάποιες από τις επιλογές των πρωταγωνιστών μοιάζουν εντελώς παράλογες και αψυχολόγητες) κάποιος άρχισε μέσω change.org, να μαζεύει τις υπογραφές για να υλοποιηθεί το αίτημα να ξαναγυριστεί η 8η σεζόν και ήδη πάνω από 350.000 άτομα (τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) έχουν υπογράψει.


Το δε "αίτημα" μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι σεναριογράφοι David Benioff και D.B. Weiss αποδεικνύουν πως είναι "ανίκανοι" να γράψουν ένα σενάριο, αν δεν έχουν τα βιβλία του George RR Martin, για να βασιστούν σε αυτά.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!