VIRAL

Γιατί πολλοί εξαγριώθηκαν με το νέο face scrub που λανσάρει η Kylie Jenner

Με το που ανακοινώθηκε πως η Kylie Jenner σκοπεύει να επεκτείνει την επιχειρηματική δράση της με το να λανσάρει σειρά προϊόντων για την περιποίηση δέρματος, έγινε χαμός στα social media και η Kylie δέχτηκε σφοδρές επιθέσεις για τα νέα της προϊόντα και ειδικά για ένα face scrub. 

Και μάλιστα ο χαμός ξεκίνησε πριν καν βγει στην αγορά η νέα σειρά Kylie Skin, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 αυτού του μήνα.


Ο λόγος; Μα γιατί το scrub προσώπου που λανσάρει η Kylie περιέχει καρύδι. Και οι δερματολόγοι έσπευσαν να εξηγήσουν πως το καρύδι δεν είναι κατάλληλο (αν και φυσικό) υλικό για ένα scrub προσώπου, καθώς κάνει "σκληρή" απολέπιση και η χημική του σύσταση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην επιδερμίδα, φλεγμονές ακόμα και αποχρωματισμό.

Κια χιλιάδες βρίζουν την Kylie στα social media, την ειρωνεύονται με σχόλια όπως "γιατί η Kylie θέλει να καταστρέψουν όλοι το δέρμα τους;" και της θυμίζουν πως έχουν υπάρξει πολλά παράπονα στο παρελθόν για προϊόντα περιποίησης προσώπου με βάση το καρύδι, ενώ την καλούν να μην κυκλοφορήσει το προϊόν στην αγορά

Η ίδια η Kylie όμως μάλλον δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο και μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο λέει πως το face scrub με καρύδι είναι το μυστικό για "φρέσκο πρόσωπο" και προτείνει να το χρησιμοποιούν μέχρι και 3 φορές την εβδομάδα. Και παράλληλα ανακοίνωσε πως την ίδια μέρα λανσάρει και μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και συσκευασίες ταξιδίου με τα καλλυντικά της.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!