VIRAL

Χρειάστηκαν τρεις άντρες για να αποκτήσει η Kim μέση - δαχτυλίδι [βίντεο]

Στο φετινό Met Gala αυτό που συζητήθηκε πολύ, ήταν η μικροσκοπική μέση της Kim Kardashian, όταν εμφανίστηκε στα σκαλιά του μουσείου Metrolitan της Νέας Υόρκης με ένα εξωφρενικά στενό φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή Thierry Mugler.

H Kim έδειχνε να έχει σώμα - κλεψύδρα και αμέσως έγινε χαμός στα social media με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να εικάζουν πως η Kim πρέπει να έσπασε τα πλευρά της για να αποκτήσει αυτή τη μέση!
H personal trainer της Kim την υπερασπίστηκε και είπε πως η Kim φορούσε κορσέ. 

 


Και τώρα η Vogue έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την Kim να προετοιμάζεται για να εμφανιστεί στο Met Gala, και όπως θα δείτε η Kim φόρεσε έναν nude κορσέ που δέθηκε τόσο στενά που χρειάστηκε να τραβούν με δύναμη τρεις άντρες μέχρι να τον στερεώσουν και να τον σφίξουν ενώ η ίδια η Kim ακούγεται να λέει πως το ρούχο της είναι τόσο στενό που δεν μπορεί να καθίσει σε καρέκλα.

Ο δε κορσές είναι ένα δημιούργημα του Mr. Pearl (το κανονικό του όνομα είναι Mark Erskine-Pullin) που θεωρείται ο καλύτερος σύγχρονος κατασκευαστής κορσέδων στον κόσμο και εδώ και χρόνια συνεργάζεται με τον Mugler.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!