VIRAL

Χιλιάδες ζωόφιλοι έχουν εξοργιστεί με κάτι που έκανε η Kim Kardashian [εικόνες]

Για μια ακόμη φορά, η Kim Kardashian κατάφερε να προκαλέσει την οργή πολλών και τα social media της βομβαρδίζονται τις τελευταίες μέρες, με μηνύματα από ζωόφιλους που την κατηγορούν πως έκανε κάτι απαράδεκτο.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West έκαναν ένα ταξίδι στο εξωτικό Μπαλί, αφού η Kim είπε πως είναι ένα από τα αγαπημένα της μέρη στον κόσμο και ήθελε να το δείξει και στον Kanye.


Έκτοτε η Kim ανεβάζει συχνά στα social media, πόζες της από αυτό το ταξίδι της, αλλά αυτές που ανέβασε με έναν ελέφαντα, είναι αυτές που προκάλεσαν την οργή των ζωόφιλων.


Η Kim ανέβασε στο Instagram, τρεις φωτογραφίες, που δείχνουν την ίδια και το σύζυγό της να ποζάρουν παρέα με έναν ελέφαντα και έγραψε πως της λείπει το Μπαλί και πως αυτό το υπέροχο καταφύγιο ελεφάντων.


Ωστόσο αμέσως κάποιοι από τους εκατομμύρια followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πως αποκλείεται να επιτρέπεται να καβαλάς ελέφαντες σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής και άρχισαν να αναρωτιούνται αν πράγματι υπάρχει καταφύγιο ελεφάντων στο Μπαλί.


Τελικά προέκυψε πως όχι μόνο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα το Μπαλί, είναι μεταξύ των χωρών που σύμφωνα με τη σχετική αναφορά του World Animal Protection, συνεχίζουν να προωθούν τη βία απέναντι στα ζώα και οι ελέφαντες στη χώρα ζουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες και υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες από φιλοζωικές οργανώσεις για την κακοποίηση ελεφάντων στο Μπαλί.


Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια σαν αυτά που θα δείτε πιο κάτω, ωστόσο η Kim ποτέ δεν κατέβασε από το Instagram, τις φωτογραφίες με τον ελέφαντα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!