VIRAL

Γιατί ξαφνικά όλοι μιλούν για αυτόν τον όμορφο Γάλλο; [εικόνες]

Είναι τόσο όμορφος και γοητευτικός που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι σταρ του σινεμά. Και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες ταινίες και τον έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά σχεδόν κανείς δεν είχε προσέξει αυτόν τον όμορφο άντρα.

Το όνομά του είναι Jean-charles Rousseau και είδε ξαφνικά το όνομά του να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω Διαδικτύου και τους followers του στα social media να πολλαπλασιάζονται, με αφορμή τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας James Bond.


Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Daniel Craig θα ενσαρκώσει ξανά τον 007 και τώρα δημοσιεύτηκαν και κάποια πλάνα από τη νέα ταινία, της οποίας ο τίτλος παραμένει άγνωστος, αλλά τα γυρίσματα ήδη ξεκίνησαν στην Τζαμάικα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Bond Bulletin (@thebondbulletin) on Apr 29, 2019 at 11:18pm PDT


Και σε αυτά κάποιοι παρατήρησαν πως υπάρχει στα πλάνα ένας όμορφος άντρας. Ο Jean-charles Rousseau, είναι ο κασκαντέρ που ντουμπλάρει τον Daniel Craig σε όλες τις επικίνδυνες σκηνές και έχει κάνει το ίδιο και στο φιλμ Spectre αλλά και σε ταινίες του Tom Cruise όπως το Mission Impossible.


Άρα είναι πολύ πιθανό να τον έχετε ξαναδεί, απλά δεν το θυμάστε!  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!