VIRAL

Δείτε πως είναι σήμερα η "Παναγία" από τη σειρά "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ"

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και αυτή την περίοδο, συχνά προβάλλεται μια από τις τηλεοπτικές σειρές, που στο μυαλό των περισσοτέρων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Πάσχα, η πολυβραβευμένη σειρά του Franco Zeffirelli, "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", που κατέγραφε τη ζωή του Χριστού από τη γέννηση μέχρι τη Σταύρωση και την Ανάσταση.

H μίνι τηλεοπτική σειρά, γυρίστηκε το 1977 από το διάσημο Ιταλό σκηνοθέτη και στο ρόλο της Παναγίας, είχαμε δει την ηθοποιό Olivia Hussey, μια πανέμορφη Βρετανίδα ηθοποιό με καταγωγή και από την Αργεντινή.


Η Olivia Hussey, είναι σήμερα 68 ετών και εκτός από τις δουλειές της ως ηθοποιός, έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση.

Και την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή το Πάσχα των Καθολικών, είδε τις αναρτήσεις της στα social media να γίνονται viral, αφού κανείς δεν έχει ξεχάσει την "Παναγία" σε αυτή τη θρυλική σειρά.


Η ίδια έγραψε στο Instagram,  πως η σκηνή της Σταύρωσης ήταν από τις πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε ποτέ στην πολυετή καριέρα της, ενώ δημοσίευσε και μια σύγχρονη φωτογραφία της, πλάι με έναν καλό φίλο της για να ευχηθεί σε όλους Καλό Πάσχα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!