VIRAL

Πολλοί πρόσεξαν πως κάτι λείπει από το μπάνιο της Kim Kardashian [εικόνες]

H Kim Kardashian και ο σύζυγος της Kanye West είναι ένα από τα πλουσιότερα και διασημότερα ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως δεν πρόσεξαν πως κάτι δεν πάει καλά με το μπάνιο στο σπίτι τους.

Πρόσφατα η Kim Kardashian πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους της αμερικανικής έκδοσης της Vogue και παράλληλα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στις κάμερες της Vogue και απάντησε σε 73 ερωτήσεις (μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την ξενάγηση που μας έκανε η Kim στο σπίτι της).


Η Kim μας έδειξε το υπερπολυτελές σπίτι της στο Calabasas της Καλιφόρνια, αλλά πολλοί φρίκαραν με κάτι που παρατήρησαν όταν είδαν ένα από τα μπάνια του σπιτιού.


Συγκεκριμένα παρατήρησαν πως ενώ υπήρχε ένας μεγάλος μαρμάρινος πάγκος με δυο νιπτήρες, οι νιπτήρες έμοιαζε να μην έχουν... γούρνες!


Αμέσως άρχισε ένας χαμός από χλευαστικά σχόλια στο twitter με πολλούς να απορούν πως είναι δυνατό να μην έχουν προσέξει πως λείπει... κάτι τέτοιο, ενώ ένα από τα σχόλια που συγκεντρωσε τα περισσότερα likes ήταν αυτό που έλεγε πως δεν υπάρχουν γούρνες στους νιπτήρες ως μέτρο ασφαλείας για να μην πνιγούν οι ματαιόδοξοι ιδιοκτήτες του σπιτιού την ώρα που χαζεύουν το είδωλό τους στη μεταλλική τάπα του νιπτήρα!


Βέβαια οι πιο παρατηρητικοί, πρόσεξαν πως υπάρχουν δύο πολύ μικρές τρυπούλες πάνω στον πάγκο και προφανώς το μάρμαρο του πάγκου έχει μια πολύ ελαφριά κλήση ώστε το νερό να τρέχει μέσα σε αυτές, άρα απλά οι νιπτήρες της Kim είναι πολύ design-άτοι αλλά λογικά παραμένουν λειτουργικοί.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!