VIRAL

O Jon Snow κόντεψε να "χάσει" τους... όρχεις του στα γυρίσματα του GoT [βίντεο]

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, αφού λέγεται πως οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, που παρακολούθησαν το 1ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του GoT ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο. Και τώρα η ΗΒΟ δημοσίευσε και βίντεο με όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του επεισοδίου.

Και στο νέο βίντεο από τα παρασκήνια του GoT, το οποίο έγινε αμέσως viral, ο ηθοποιός Kit Harington που υποδύεται τον Jon Snow, αποκαλύπτει πως στα γυρίσματα μιας σκηνής κόντεψε να χάσει τους όρχεις του.
Στο βίντεο βλέπουμε πως για να γυριστεί η σκηνή στην οποία ο Kit καβαλάει ένα δράκο και πετάει, χρειάστηκε να επιστρατευτεί ένα ειδικό μηχάνημα.


Όμως ο Kit εξηγεί πως δεν ήταν καθόλου ευκολο να καβαλήσει αυτό το μηχάνημα και πως κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, οι όρχεις του πιάστηκαν πάνω στο μηχάνημα και πως δεν είχε καν το χρόνο να φωνάξει "στοπ" και πως εκείνη την ώρα σκέφτονταν πως έτσι θα τελειώσουν όλα, με τον ίδιο να χτυπιέται δεξιά και αριστερά ενώ κρέμεται πιασμένος από τους όρχεις του πάνω σε αυτό το μηχάνημα. Βέβαια πρόσθεσε "ίσως σας έδωσα παραπάνω πληροφορίες από όσες χρειάζονταν".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!