VIRAL

Meghan & Harry έχουν πλέον το δικό τους προφίλ στο Instagram [εικόνες]

Πλέον ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, δεν θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι στο Frogmore House, μακριά από τους William και Kate και το παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά ήδη απέκτησαν και το δικό τους χωριστό, προφίλ στο Instagram, και αμέσως έγινε viral.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, το νέο προφίλ @sussexroyal, του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, κατάφερε να αποκτήσει πάνω από 2 εκατομμύρια followers, μολονότι, μέχρι στιγμής, στο συγκεκριμένο προφίλ, υπάρχει μόνο μια ανάρτηση, με την ανακοίνωση της λειτουργίας του νέου προφίλ και μια φωτογραφία του Harry και της Meghan, στην οποία χαιρετούν πλήθος που κρατά βρετανικές σημαίες.


Να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος, τα νέα του διάσημου ζευγαριού, κοινοποιούνταν μέσω των λογαριασμών στα social media, του KensingtonRoyal, όμως ποια αυτά τα accounts, θα αναφέρονται μόνο στους Kate και William.


Η είδηση έρχεται να φουντώσει ξανά τις φήμες για κόντρα των Fab4 της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αφού τα δύο διάσημα ζευγάρια "χώρισαν" και τα προφίλ τους στα social media, αλλά οι ειδικοί σε θέματα του παλατιού  εξηγούν πως αυτές οι αλλαγές έγιναν για καθαρά πρακτικούς λόγους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!