VIRAL

H... Arya Stark έκανε ένα μεγάλο spoiler για την τελευταία σεζόν του GoT [βίντεο]

H ηθοποιός Maisie Williams, που υποδύεται τη νεαρή πριγκίπισσα Aria Stark του Winterfell, βρέθηκε στο σόου του Jimmy Fallon και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την πλοκή της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones.

Και ενώ οι αναρίθμητοι φαν της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς, περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του GoT που θα γίνει στις 14 Απριλίου, και όλοι φροντίζουν να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό το τι θα γίνει στο φινάλε της σειράς, η ίδια είπε στον Fallon, πως η Arya θα πεθάνει στο δεύτερο επεισόδιο!


Η ίδια φάνηκε να φρικάρει και να μετανιώνει φρικτά που ξεστόμισε τέτοιο spoiler, αλλά λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικη φάρσα.


Άρα η Arya δεν θα πεθάνει στο δεύτερο επεισόδιο, αλλά δεν είναι και βέβαιο πως δεν θα δούμε το θάνατο της τηλεοπτικής ηρωίδας σε κάποιο άλλο επεισόδιο, αφού από τα λίγα που έχουν... διαρρεύσει  για το φινάλε του GoT, είναι σχεδόν βέβαιο πως πολλοί από τους ήρωες της σειράς, θα πεθάνουν σε αυτόν τον τελευταίο κύκλο της σειράς που έγραψε ιστορία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!