VIRAL

Κορυφαία ατάκα ξεστόμισε ο Robert Smith των Cure σε δημοσιογράφο [βίντεο]

O Robert Smith, ο θρυλικός frontman του συγκροτήματος Cure, πρόσφατα ξεστόμισε μια κορυφαία ατάκα, όταν τον πλησίασε μια... ενθουσιώδης δημοσιογράφος και η ατάκα του διάσημου τραγουδιστή έχει γίνει viral.

Πρόσφατα το συγκρότημα των Cure, κέρδισαν μια θέση στο Rock and Roll Hall of Fame, μια μεγάλη τιμή για οποιαδήποτε ροκ μπάντα.


Όμως ο 59χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Robert Smith, φάνηκε να μην συμμερίζεται τον υπερβολικό ενθουσιασμό που έδειξε μια δημοσιογράφος για αυτή τη νέα διάκριση των Cure.


O Smith, και τα άλλα μέλη του γκρουπ, ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα σε τελετή που έγινε σε μουσείο της Νέας Υόρκης για την ανακοίνωση της ένταξης των Cure στο Rock and Roll Hall of Fame, αλλά όταν τον πλησίασε όλο χαρά η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Carrie Keagan, ο Robert πέταξε μια κορυφαία ατάκα που αμέσως... περιόρισε τον ενθουσιασμό της δημοσιογράφου.

Η δημοσιογράφος είπε στον... βλοσυρό Robert Smith: "Συγχαρητήρια στους Cure, τα νέα μέλη του Rock & Roll Hall of Fame από το 2019! Είσαι τόσο ενθουσιασμένος όσο νιώθω εγώ;" και σε αυτή την ερώτηση της ρεπόρτερ ο Smith απάντησε: "Κρίνοντας από αυτό που ακούω, όχι" και πλέον αυτή η ατάκα διεκδικεί τον τίτλο της πιο... ροκ ατάκας της χρονιάς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!