VIRAL

Ένα σχόλιο της Khloe στο twitter κατάφερε να εξοργίσει πολλούς

Το τελευταίο διάστημα, η Khloe Kardashian, συχνά, αναγκάζεται να "κλείσει" τα σχόλια στο Instagram καθώς δέχεται βροχή από αρνητικά σχόλια και τώρα την έκραξαν και στο twitter.

H Khloe, μετά τον χωρισμό της με τον Tristan Thompson, όχι μόνο δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια γιατί κράτησε πλάι της κάποιον που ήξερε πως την απατά, αλλά δέχτηκε "κράξιμο" για τα μακριά νύχια της (ενώ ποζάρει με την κόρη της που είναι ακόμα μωρό), για υπερβολικό photoshop (για να δείχνει αδύνατη) και πολλά άλλα.


Και τώρα την έκραξαν στο twitter, εξαιτίας του σχολίου που έκανε στο tweet μιας κοπέλας, που θέλησε να αγοράσει ένα από τα τζιν παντελόνια, τα οποία έχει λανσάρει στην αγορά το brand που έχει δημιουργήσει η Khloe και φέρει τον τίτλο Good American (έχει από ρούχα μέχρι εσώρουχα).


Τα τζιν της εταιρείας Good American κοστίζουν από τα 159 έως τα 189 δολάρια και μια θαυμάστρια αποκάλυψε πως εργάστηκε 20 ώρες για να μπορέσει να αγοράσει ένα από αυτά.
 «Έτσι συνειδητοποίησα πως έπρεπε να δουλέψω 20 ώρες για να μπορέσω να αγοράσω ένα τζιν Khloe Kardashian και το λατρεύω. Θα με δείτε να κάνω έξτρα βάρδιες» έγραψε στο twitter

Και η Khloe,  βρήκε αυτό το σχόλιο "χαριτωμένο" και απάντησε στο tweet λέγοντας: «Αυτό είναι τόσο χαριτωμένο. Είμαι τόσο χαρούμενη που το απολαμβάνεις», μια απάντηση που έκανε πολλούς χρήστες του Twitter να την αποκαλέσουν αναίσθητη και χιλιάδες άρχισαν να κράζουν ξανά την Khloe και όλη την οικογένειά της, πως έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και πως επειδή οι ίδιες ζουν μέσα στη χλιδή, δεν αντιλαμβάνονται πως δεν είναι καθόλου "χαριτωμένο" να χρειάζεται να δουλεύεις υπερωρίες για να μπορέσεις να αγοράσεις ένα παντελόνι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!