VIRAL

H JK Rowling κατάφερε να προκαλέσει την οργή πολλών φαν του Χάρι Πότερ

Η διάσημη συγγραφέας του "Χάρι Πότερ" και του "Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται", έχει γίνει πάμπλουτη χάρη στα παιδικά της βιβλία και τις αντίστοιχες ταινίες που γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία.

Όμως κάποιοι θεωρούν πως η διάσημη συγγραφέας το έχει παρακάνει καθώς προσπαθεί κάθε φορά να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το να κάνει αποκαλύψεις για την πλοκή των βιβλίων της, που δεν είχαν αρχικά γραφτεί.


Αυτό το κάνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια η JK Rowling, αλλά η νέα της "αποκάλυψη" που αναφέρεται στη σχέση του Dumbledore και του αντίπαλου μάγου Gellert Grindelwald (που βλέπουμε στο “Fantastic Beasts”) κατάφερε να εξοργίσει πολλούς. 

Μέσω ενός προφίλ της JK Rowling στο twitter, στο οποίο συχνά γίνονται τέτοιες αποκαλύψεις για τους ήρωες των βιβλίων της (όπως πως έχει μετανιώσει για το θάνατο του ξωτικού Τόμπι ή την ιστορία πίσω από το φίδι Nagini του Voldemort) η συγγραφέας τώρα δηλώνει πως η σχέση των δύο μάγων υπήρξε ερωτική! 
 

 

  

 

Και αυτή η gay διάσταση που αποκάλυψε για τους ήρωές της ενόχλησε πολλούς που θεωρούν απαράδεκτο να μιλά για gay ήρωες σε βιβλία που απευθύνονται σε μικρά παιδάκια και την κατηγορούν πως κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα και το χρήμα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!