VIRAL

Ελάχιστοι είχαν προσέξει πως η Meghan Markle έπαιζε στο "Αφεντικά για Σκότωμα" [βίντεο]

Η κωμωδία "Horrible Bosses" (Αφεντικά για Σκότωμα) του 2011 είχε σημειώσει τεράστια εισπρακτική επιτυχία και εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον πλανήτη έχουν δει αυτή την ταινία και το sequel που γυρίστηκε λίγα χρόνια αργότερα. Κανείς όμως δεν είχε προσέξει πως σε αυτή την ταινία εμφανίζεται η Meghan Markle.

Και όμως η Meghan, πριν γίνει Δούκισσα είχε καταφέρει να κερδίσει ένα ρόλο διάρκειας μόλις λίγων δευτερολέπτων (άλλωστε δεν ήταν ποτέ μεγάλη σταρ στο Χόλιγουντ) στην ταινία.


Και μπορεί όλοι να θυμούνται πως στο φιλμ πρωταγωνιστούσαν οι η Jennifer Aniston. Jason Sudeikis, Kevin Spacey, Colin Farrel, Donald Sutherland  και Jason Bateman, αλλά ελάχιστοι είχαν προσέξει την εμφάνιση της Markle σε ρόλο μια υπαλλήλου εταιρείας courier, που για λίγο φλερτάρει μαζί της ο Jason Sudeikis.


Τώρα όμως που η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον κόσμο, το βίντεο με την cameo εμφάνιση της σε αυτή τη κωμωδία  έχει γίνει viral με πολλούς να σχολιάζουν πως το να παραδίδει δέματα είναι ένα πολύ ταπεινό επάγγελμα για μια Δούκισσα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!