VIRAL

Γιατί πολλές μαμάδες "έκραξαν" την Khloe Kardashian στο Instagram;

H Khloe, κατάφερε να... εξαγριώσει πολλές μαμάδες, που σχολιάζουν πως η τηλεστάρ παρουσιάζει μια εικόνα της μητρότητας που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν το περασμένο Σάββατο η Khloe Kardashian (η οποία θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί, την κορούλα της True - καρπός του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ Tristan Thompson) ανέβασε στο Instagram πλάνα που έδειχναν το νέο της μανικιούρ.


Μάλιστα, πρόσφατα η Khloe είχε ποζάρει μαζί με την κόρη της με το ίδιο μανικιούρ, που στην ουσία είναι πολύ μακριά και κατακόκκινα coffin nails.


Και εκτός από το γεγονός πως σε πολλές δεν άρεσαν τα τόσο μακριά νύχια της Khloe (και η αλήθεια είναι πως τα πολύ μακριά νύχια δεν είναι στη μόδα), ειδικά οι μαμάδες έγιναν έξαλλες και άρχισαν να κράζουν την Khloe, πως είναι απαράδεκτο για μια μάνα να έχει τόσο μεγάλα νύχια, αφού κινδυνεύει να γρατσουνίσει και γενικότερα να τραυματίσει το παιδί, ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν πως μπορεί η Khloe να αλλάζει πάνες στο παιδί, να το ντύνει ή γενικότερα να κάνει οτιδήποτε με τέτοια νύχια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 16, 2019 at 9:35am PST


Φυσικά η Khloe έχει έναν... στρατό από υπηρετικό προσωπικό που προφανώς αναλαμβάνει να κάνει όλες αυτές τι δουλειές, ενώ θυμίζουμε πως πριν από λίγα χρόνια ανάλογη επίθεση είχε δεχτεί στα social media και η αδελφή της Kim Kardashian η οποία μετά την γέννηση της κόρης της North, είχε κάνει μανικιούρ με πολύ μακριά νύχια και peircing με αλυσιδίτσες πάνω τους.

H Khloe απάντησε μέσω twitter στο κράξιμο που δέχτηκε και είπε πως η ίδια φροντίζει μόνη της το παιδί της και πως βαρέθηκε να ακούει σχόλια για τα νύχια της.


 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!