VIRAL

H live εμφάνιση της Lady Gaga στα Grammys δίχασε το twitter [βίντεο]

H Lady Gaga, αφού έχει ήδη σαρώσει τα βραβεία με την ερμηνεία της ως ηθοποιός, αλλά και με το τραγούδι της Shallow από την ταινία A Star I Born, πήγε και στα Grammys και φυσικά απέσπασε και εκεί βραβεία.

H Lady Gaga περιμένει πως και πως τη βραδιά των Όσκαρ, όπου και η ίδια διεκδικεί βραβείο και τώρα πήγε στα... Όσκαρ της μουσικής βιομηχανίας, τα βραβεία Grammy και εμπλούτισε τη συλλογή της με μερικά ακόμη βραβεία, αφού κατάφερε μεταξύ άλλων να πάρει το βραβείο για το καλύτερο ποπ δίδυμο (με τον Bradley Cooper) και το καλύτερο ποπ τραγούδι γραμμένο για οπτικά media, ενώ πήρε και βραβείο για την καλύτερη solo performance για το τραγούδι της Joanne.


Όμως όταν η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή των Grammys για να ερμηνεύσει το Shallow το Διαδίκτυο... διχάστηκε.


Άλλοι σχολίαζαν αρνητικά το γεγονός πως ο Bradley Cooper δεν συνόδευε την Lady Gaga, αλλά οι περισσότεροι σχολίασαν την πιο... ροκ εμφάνιση με την οποία η Lady Gaga αποφάσισε να έχει όταν ερμήνευσε τη πολυβραβευμένη μπαλάντα.


Και τότε άρχισε ο χαμός, με πολλούς να απορούν "γιατί χτυπιέται χωρίς λόγο" η Lady Gaga και να κάνουν αστεία για τα υπερβολικά... χορευτικά και το head banging και άλλους να σπεύδουν να υπερασπιστούν την σταρ λέγοντας πως η Gaga πάντα είχε ένα εκκεντρικό στυλ και απλά θέλησε να το θυμίσει και κάποιους να εικάζουν πως ίσως θέλησε να κάνει μια διαφορετική live ερμηνεία του Shallow, από αυτή που πιθανά ετοιμάζει να κάνει με τον Bradley Cooper τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ.


Και αυτό τελευταίο σενάριο, ακούγεται και ως το πιο λογικό και πιθανό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!