VIRAL

Τώρα μπορείς να δώσεις το όνομα του/της πρώην σου σε ένα φίδι!

Λίγες μόνο μέρες πριν τη γιορτή των ερωτευμένων, ένας ζωολογικός κήπος ανακοίνωσε μέσω social media το νέο του διαγωνισμό και έγινε αμέσως viral, αφού φαίνεται πως πολλοί χωρισμένοι/ες θεωρούν τις/τους πρώην τους... φίδια!

Ο Mark Connolly, διοικητής του ζωολογικού κήπου άγριας ζωής του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, σκέφτηκε να διοργανώσει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, που ο νικητής, θα έχει τη δυνατότητα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να δώσει το όνομα του/της πρώην του σε ένα από τα φίδια που φιλοξενούνται στο ζωολογικό κήπο.


Συγκεκριμένα ζητά οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό απλά να κάνουν μια μικρή δωρεά για να συγκεντρωθούν χρήματα για την προστασία της φύσης και ένας τυχερός εκτός από την... ικανοποίηση πως πλέον και επίσημα ένα φίδι θα έχει το όνομα του/της πρώην του, θα πάρει και δωρεάν εισιτήρια για απεριόριστες επισκέψεις στο ζωολογικό κήπο για έναν ολόκληρο χρόνο (για να ξαναδει το...φίδι όσες φορές θέλει).


Ο διοικητής του ζωολογικού κήπου είπε πως πιστεύει πως ο διαγωνισμός είναι μια καλή ιδέα, γιατί "όσοι είναι άτυχοι στον έρωτα θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν κάτι ευχάριστο (όπως το γεγονός πως ένα ερπετό αποκτά το όνομα του) την ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι"


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!