VIRAL

Το σποτ του Game of Thrones στο Superbowl προκάλεσε χαμό στο twitter [βίντεο]

Κάθε χρόνο, οι διαφημιστικές εταιρείες ρίχνονται στη μάχη για να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά και πανάκριβα σποτ που θα προβληθούν στον τελικό του Super Bowl, αφού μόλις 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου τη συγκεκριμένη βραδιά λέγεται πως κοστίζουν 5 εκατομμύρια δολάρια!

Και μια από τις εταιρείες που αποφάσισαν να ξοδέψουν αυτό το υπέρογκο ποσό για να κάνουν μια Super Bowl διαφήμιση, ήταν η εταιρεία παραγωγής HBO, που θέλησε να διαφημίσει την επικείμενη τηλεοπτική πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, που θα γίνει στις 14 Απριλίου.


Μόνο που για κάποιο λόγο (προφανώς για τα χρήματα;) το σποτ αποτελούσε μια... ζεύξη ενός σποτ για το GoT και ενός σποτ που διαφημίζει μια μπύρα με λίγες θερμίδες και αλκοόλ γνωστής εταιρείας.


Και αυτό το περίεργο σποτ, έγινε αμέσως viral και προκάλεσε χαμό από αρνητικά σχόλια στο twitter με πολλούς να βρίσκουν απαράδεκτη αυτή τη κίνηση της HBO, να απορούν αν η εταιρεία είχε τόσο ανάγκη τα λεφτά (μετά από τόσα χρόνια τεράστιας επιτυχίας σε όλο τον κόσμο) για να... ξεπουληθεί με αυτόν τον τρόπο και γενικά βρήκαν το σποτ κακόγουστο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!