VIRAL

Την πιο... σόκιν τούρτα την έλαβε η έγκυος Amy Schumer [εικόνες]

Η διάσημη 37χρονη κωμικός Amy Schumer,  λίγους μήνες μετά το γάμο της με το διάσημο σεφ Chris Fischer, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί.

Όμως η αδελφή του συζύγου της, αποφάσισε να της κάνει δώρο μια τούρτα με ένα μωρό, και τελικά η συγκεκριμένη τούρτα είναι σόκιν και έχει προβληματίσει όλο το διαδίκτυο.


Η ίδια η Amy ανέβασε στα social media πλάνα από την... απαράδεκτη τούρτα εξηγώντας πως είναι δώρο από συγγενή της και με χιούμορ είπε πως θεωρεί πως η αδελφή του άντρα της προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα και της πήρε αυτή την... τρομακτική τούρτα και έτσι έγραψε πως δεν θα την ευχαριστήσει αλλά την αγαπά πολύ!


Η τούρτα προκάλεσε  χαμό από σχόλια στα social media με όλους να συμφωνούν πως είναι ένα απαίσιο δώρο να κάνεις σε μια έγκυο, ενώ πολλοί σχολίαζαν πως η τούρτα που  δείχνει ένα μωρό να βγαίνει από ένα γυναικείο κόλπο, είναι τόσο άσχημη που δεν θα την έτρωγαν ποτέ, ενώ κάποιοι φαν της Amy πρόσεξαν πως το μωρό στην τούρτα έχει κατσαρά μαλλιά όπως η Amy στο κωμικό σκετς The Perm.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!