VIRAL

Αυτός ο νεαρός σταρ προκάλεσε χαμό στο twitter με αυτό που έκανε στα SAG

Είναι μόλις 23 ετών και ήδη θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ και ένας ταλαντούχος ηθοποιός που ήδη διεκδίκησε Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου» και ξεχώρισε και με το ρόλο του στο φιλμ «Beautiful Boy».

Ο λόγος για τον Timothée Chalamet (Τίμοθι Σαλαμέ) που αρχικά έγινε ευρέως γνωστός από το σίριαλ Homeland και έκτοτε έχει συγκεντρώσει δεκάδες υποψηφιότητες για βραβεία για τις ερμηνείες του σε χολιγουντιανές ταινίες.


Τώρα ο Chalamet διεκδικούσε ένα ακόμη βραβείο στην τελετή απονομής των βραβείων SAG που έγινε χθες με κάθε λαμπρότητα στο κατάμεστο Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες.


Ο νεαρός ηθοποιός έχει προταθεί για βραβείο SAG για την ερμηνεία του στο φιλμ Beautiful Boy, και μολονότι ο 23χρονος βρέθηκε σε μια αίθουσα γεμάτη με λαμπερούς σταρ και ιερά τέρατα του Χόλιγουντ, ο ίδιος προτίμησε να κάνει κάτι... αναπάντεχο.


Τι ήταν αυτό; Απλά κάθονταν και διάβαζε το πρόγραμμα της απονομής των βραβείων και αδιαφορούσε για το γεγονός πως γύρω του σταρ όπως η Emily Blunt και ο σύζυγος της πόζαραν στους φωτογράφους και τις κάμερες.


Αυτή η αθώα και απλή συμπεριφορά του νεαρού, ταλαντούχου ηθοποιού προκάλεσε χαμό από θετικά σχόλια στο twitter και τα υπόλοιπα social media, με χιλιάδες να σπεύδουν να δώσουν συγχαρητήρια στο νεαρό άντρα που παρά το γεγονός πως γνώρισε την επιτυχία και την καταξίωση σε πολύ μικρή ηλικία, ο ίδιος δείχνει να μην έχει καβαλήσει το καλάμι, όπως κάνουν άλλοι νεαροί συνάδελφοι του στο χώρο της σόουμπιζ.



 

 

 

Κάποιοι άλλοι δε θυμήθηκαν πως και ο Harry Styles, ο νεαρός πρώην τραγουδιστής των One Direction που έγινε και ηθοποιός, επίσης είχε κάνει κάτι αντίστοιχα... ταπεινό την ώρα της τελετής των βραβείων VMAs, καθώς απλά έτρωγε ένα πορτοκάλι  

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!