VIRAL

12 Σφακιανοί πόζαραν σε ημερολόγιο και έγιναν viral [εικόνες]

Πολλοί ίσως θυμούνται τον χαμό που είχε προκαλέσει ο "Σέξι Κρητικός Αγρότης" που είχε γίνει viral, όταν κάποιος τον φωτογράφησε στο Σύνταγμα σε ένα αγροτικό συλλαλητήριο. Τότε όλοι μιλούσαν για τη "λεβεντογέννα Κρήτη" και τώρα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με αφορμή ένα ημερολόγιο.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr η Ένωση Αραδαινιωτών, «Ο Φάραγκας», στο ημερολόγιο του συλλόγου για το νέο έτος, κάλεσε δώδεκα Σφακιανούς να φωτογραφηθούν και να κοσμήσουν με την αρρενωπή ομορφιά τους, τις σελίδες του 2019.

Ο Χάρης Μαυρογένης, αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο, τα πρόσωπα των Σφακιανών, οι οποίοι άφησαν για λίγο την απαιτητική καθημερινότητα τους και αφέθηκαν στο φακό του.

Στο ημερολόγιο γίνεται ειδική μνεία για τον Σφακιανό άνδρα, ο οποίος «κατάφεραι να αντιπαλέψει τη φύση, να μαλακώσει την πέτρα, να γεμίσει την καρδιά του με αισθήματα. Αγέρωχος, ανδρείος, αυστηρός αλλά και προσιτός, ευγενής, απλός, λιγομίλητος, σπλαχνικός, καταδεκτικός και φιλόξενος».


Και κατά γενική ομολογία, οι 12 άντρες που εμφανίζονται στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ημερολογίου, δείχνουν πολύ γοητευτικοί.


Ιδού οι 12 Σφακιανοί που πόζαραν για το ημερολόγιο.

 

Παύλος Κριαράς 


Παύλος Μανουσουδάκης



Ιωάννης Μπραός



Μάρκος Βούρβαχης

 


Ανδρέας Κριαράς



Ανδρέας Μπραουδάκης



Ηλίας Παπασηφάκης


Μάρκος Μπολιώτης



Ιωάννης Γλεντουσάκης



Γεώργιος Ανδρουλακάκης



Εμμανουήλ Νικολουδάκης



Νίκος Μανούσακας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!