VIRAL

Tα λόγια της Έλενας Ακρίτα για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη έγιναν viral

H είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη, έκανε πολλούς να σπεύσουν να κάνουν αναρτήσεις στα social media μιλώντας για το γνωστό δημοσιογράφο, εκδότη και τηλεπαρουσιαστή.

Και πολλοί ήταν και οι διάσημοι που θέλησαν να στείλουν το δικό τους αντίο μέσω social media, όμως υπήρξαν και κάποιοι που δεν συμπαθούσαν τον Θέμο Αναστασιάδη και διαφωνούσαν με τις πολιτικές πεποιθήσεις του, το lifestyle του, τον τρόπο που ασκούσε τη δημοσιογραφία και πολλές άλλες πτυχές της ζωής του και έφτασαν στο σημείο να... πανηγυρίζουν για τον θάνατο και να αναρτούν υβριστικά σχόλια για το νεκρό.


Και την πιο ψύχραιμη ανάρτηση για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, την έκανε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα και αυτή η ανάρτηση έχει γίνει viral στα ελληνικά social media με δεκάδες κοινοποιήσεις, ενώ πολλοί αναρτούν και αποσπάσματα από τα λόγια της Έλενας.


"Για τον Θέμο. Ανήκω στη γενιά που σέβεται τον άταφο νεκρό, ακόμα κι όταν αυτός δεν αξίζει τον σεβασμό. Στην περίπτωση του Θέμου Αναστασιαδη, εκτός από τα προφανή, είχα και μια επώδυνη προσωπική εμπειρία που αφορούσε προσωπικά μου δεδομένα. Δεν μπορώ να την ξεχάσω και δεν μπορώ να την συγχωρεσω. Μέχρι εκεί. Ούτε χαίρομαι, ούτε βρίζω, ούτε πανηγυρίζω, αλλά ούτε κι αποδέχομαι τις μεταθανάτιες αγιογραφίες. Δεν ξεχνάμε αν ο νεκρός αδίκησε, αλλά δεν φτύνουμε και στον τάφο του. Απλά και ανθρώπινα.
Αφήνω τον ποιητή να σε αποχαιρετίσει, Θέμο.
«Πέθανες – κι έγινες κι εσύ: ο καλός, 
ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης. 
Κοιμού εν ειρήνη, δε θα ’ρθω την ησυχία σου να ταράξω. [...]
Κοιμού εν Ειρήνη. Δε θα ’σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.» 
Μανώλης Αναγνωστάκης (Ο Στόχος 1970" έγραψε η Έλενα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!