VIRAL

Η Mariah Carey ξεστόμισε "κορυφαία" ατάκα για το #10yearschallenge

Αυτό το διάστημα, η διαδικτυακή πρόκληση του #10yearschallenge, έγινε viral και το συγκεκριμένο hashtag, αλλά και άλλα παρόμοια με αυτό, γέμισαν με φωτογραφίες που έδειχναν τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση ατόμων την τελευταία δεκαετία.

Και μεταξύ αυτών που έσπευσαν να αποδεχτούν τη διαδικτυακή πρόκληση και να ανεβάσουν "τότε και σήμερα" πόζες τους στα social media, ήταν και χιλιάδες celebrities.


Όμως την κορυφαία ατάκα για τη συγκεκριμένη πρόκληση την πέταξε η Mariah Carey, η οποία με τη δική της ανάρτηση φάνηκε να "ακυρώνει" το 10 years challenge.


Η Mariah, που στα 48 της χρόνια, έχει καταφέρει να δείχνει αγέραστη και μετά από την απώλεια κάποιων παραπανίσιων κιλών δείχνει ξανά σαν... εικοσάχρονη, αποφάσισε να ανεβάσει δύο ίδιες πόζες της που τραβήχτηκαν πρόσφατα και έγραψε πως η ίδια δεν ασχολείται με το χρόνο.


Συγκεκριμένα έγραψε "Δεν το καταλαβαίνω αυτό το 10 year challenge. Ο χρόνος δεν είναι κάτι που αναγνωρίζω" και αυτή η ατάκα της, έχει γίνει viral στα social media, ενώ η ανάρτησή της στο Instagram προκάλεσε χιλιάδες σχόλια με πολλούς να λένε πως συμφωνούν με την Mariah. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't get this 10 year challenge, time is not something I acknowledge. Picture taken at some point prior to today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις 16 Ιαν, 2019 στις 1:57 μμ PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!