VIRAL

H Kylie Jenner έχασε ένα ρεκόρ της στο Instagram από ένα αβγό! [βίντεο]

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, η Kylie Jenner (η μικρότερη από τις αδελφές Kardashian) κατείχε το ρεκόρ της ανάρτησης με τα περισσότερα likes στο Instagram, αφού η φωτογραφία της κόρης της Stormi, είχε συγκεντρώσει πάνω από 14 εκατομμύρια likes τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως έχασε το ρεκόρ της, από ένα... αβγό! 

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram το προφίλ  World Record Egg και έδειχνε ένα απλό αβγό, ξεπέρασε τα 25 εκατομμύρια likes!

 


H ανάρτηση απλά έγραφε πλάι σε μια φωτογραφία ενός αβγού: Ελάτε να κάνουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ και να σπάσουμε το ρεκόρ της Kylie Jenner σε likes! Και τα κατάφεραν, ξεπερνώντας μέσα σε λίγες ώρες τα εκατομμύρια likes που είχε συγκεντρώσει τον περασμένο Φεβρουάριο η φωτογραφία της νεογέννητης Stormi Webster (της κορούλας που απέκτησε η Kylie με τον Travis Scott)

 
Βέβαια η Kylie Jenner δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, όταν έμαθε την είδηση. Πήρε  ένα αβγό στα χέρια της και το έσπασε και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Instagram το οποίο μάλλον πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ!

 


Ωστόσο το ρεκόρ που συγκέντρωσε το αβγό, παραμένει, αφού είναι το πρώτο αντικείμενο και όχι πρόσωπο που συγκέντρωσε τόσα likes στο Instagram




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!