VIRAL

Το μήνυμα αυτού του Ιάπωνα έσπασε κάθε ρεκόρ σε retweets

Μπορεί να μην καταφέρετε να διαβάσετε και να καταλάβετε αμέσως τι ακριβώς έγραψε στο twitter, αφού το μήνυμά του είναι γραμμένο στα ιαπωνικά, αλλά αμέσως θα καταλάβετε γιατί εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαν να το κάνουν retweet

Ο Ιάωπωνας δισεκατομυριούχος επιχειρηματίας  Γιουσάκου Μαεζάβα (Yusaku Maezawa), στις 5 Ιανουαρίου, έκανε μια ανάρτηση στο twitter που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε retweets.

Και αν αναρωτιέστε γιατί εκατομμύρια χρήστες του twitter έκαναν retweet αυτό το μήνυμα η απάντηση είναι απλή: για να κερδίσουν λεφτά!

Ο ιδρυτής της ιαπωνικής εταιρείας λιανικής πώλησης ρούχων Zzo Inc, υποσχέθηκε να μοιράσει 100 εκατομμύρια γιέν (925.000 δολάρια) μεταξύ 100 τυχαία επιλεγμένων ατόμων που θα μοιραστούν το tweet του.

«Για να συμμετάσχετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να με ακολουθήσετε και να κάνετε retweet αυτό το tweet» είπε.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr η ανάρτηση φαίνεται πως είναι ο εορτασμός της ιστοσελίδας του Zozotown που έκανε πωλήσεις 10 δισεκατομμυρίων γιεν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Μαεζάβα έγινε διάσημος αρχικά ως ο ντράμερ στο συγκρότημα πανκ Switch Style, αλλά έκανε την περιουσία του στον κόσμο της μόδας. Πιστεύεται ότι η προσωπική του περιουσία φτάνει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, πολλά από τα οποία ξοδεύει σε έργα τέχνης.

Έγινε γνωστός στη Δύση στα τέλη του περασμένου έτους, αφού είναι ο πρώτος ιδιωτικός επιβάτης που θα πετάξει γύρω από την Σελήνη με το Space X, το οποίο ανήκει σε έναν άλλο διάσημο δισεκατομμυριούχο, τον Έλον Μασκ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!