VIRAL

Απειλές δέχεται η Καινούργιου μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά της

Για ρατσισμό κατηγορούν την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή σχόλια που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια στην τηλεοπτική εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της στην εκπομπή "Ευτυχείτε" σχολίασαν τη λίστα με τους 100 ομορφότερους άντρες του 2018 που δημοσίευσε πρόσφατα το Critic's Choice.


Στη λίστα υπήρχαν μεταξύ άλλων και Κορεάτες τραγουδιστές από το διάσημο γκρουπ BTS, που αποτελείται από εφτά αγόρια (Rap Monster, J-Hope,Jin, Suga, Jimin,V και Jungkook) και είναι το δημοφιλέστερο k-pop συγκρότημα στον κόσμο και ένα boy band, που έχει αναρίθμητους φαν όχι μόνο στη Ν. Κορέα και την Ασία, αλλά και σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Τα μέλη του γκρουπ έχουν απίστευτα ενεργή δράση στα social media, φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις με τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media στον πλανήτη και είναι και πρέσβεις της Unicef. Μάλιστα έχουν μιλήσει για φιλανθρωπικά ζητήματα στα Ηνωμένα Έθνη, ενώ το περιοδικό Time πριν λίγο καιρό χάρισε στα μέλη των BTS τον τίτλο Ηγέτες της Επόμενης Γενιάς.


Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε να μην γνωρίζει τους συγκεκριμένους τραγουδιστές και σχολίασε την εξωτερική τους εμφάνιση και έκανε σχόλια όπως "τώρα αυτοί είναι άντρες; Άντρες... άντρες".
Τα σχόλια προκάλεσαν σάλο στα social media, με πολλούς να βρίσκουν απαράδεκτα, ξενοφοβικά και ρατσιστικά τα σχόλια της παρουσιάστριας.


Η ίδια η Κατερίνα μετά τον σάλο που προκλήθηκε θέλησε να δώσει εξηγήσεις μέσω twitter, λέγοντας πως απλά σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση των τραγουδιστών.


Όμως όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα μέσω Instagram, ο σάλος δεν κόπασε και η Κατερίνα αποκάλυψε πως έφτασε να δέχεται απειλές και προσπάθησε να δώσει και άλλες εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα και έγραψε:

 Ο σεβασμος της κουλτουρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβητητος και αποτελεί μια από τις αρχες μου. Οπως επισης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικοτητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινα για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραιους ανδρες στο πλαίσιο θεματος της εκπομπης που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρη κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμια στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους....

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!