VIRAL

H Khloe Kardashian κάνει twerking και ο σύντροφός της απλά... αδιαφορεί [βίντεο]

Μπορεί η Khloe Kardashian να αποφάσισε να συγχωρήσει τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ Tristan Thompson για τις αλλεπάλληλες φορές που της ήταν άπιστος (ακόμα και όταν ήταν έγκυος με το παιδί του), αλλά οι φαν της δεν τον έχουν συγχωρήσει και τώρα όλοι τον βρίζουν για αυτό που έκανε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Tristan και η Khloe ([που μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη την True) αποφάσισαν να πάνε σε ένα πάρτι για να κάνουν Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και εκεί η Khloe θέλησε να κάνει έναν σέξι χορό και έκανε twerking, όμως το βίντεο που καταγράφει τον χορό της Khloe και κυρίως την αντίδραση του Tristan προκάλεσε χαμό από αρνητικά σχόλια.

Το επίμαχο βίντεο που έγινε viral στα social media, δείχνει το ζευγάρι, να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο στο Οχάιο.

Κάποια στιγμή, η 34χρονη Khloe, που πλέον έχει επανέλθει στην καλογυμνασμένη της σιλουέτα μετά τον τοκετό, αρχίζει να κάνει twerking μπροστά στην κάμερα, επιδεικνύοντας τις εκρηκτικές της καμπύλες που περιβάλλονται από ένα εφαρμοστό, ασημί και μαύρο σύνολο.

Την ώρα όμως που γυρίζει να κοιτάξει τον 27χρονο σύντροφό της, ο οποίος στέκεται δίπλα της στην πίστα, συνειδητοποιεί με μεγάλη απογοήτευση ότι εκείνος έχει γυρισμένη την πλάτη και... ρεμβαζει κοιτώντας προς την αντίθετη πλευρά.

Στη συνέχεια μάλιστα διακρίνεται να χαιρετάει φιλώντας μια γυναίκα, ενώ η σύντροφός του... βγάζει καπνούς από τα αφτιά.

Το «πέρα βρέχει» ύφος του μπασκετμπολίστα και το eye rolling της απογοητευμένης Khloe σίγουρα θυμίζει σε πολλές γυναίκες τις στιγμές που προσπάθησαν στο παρελθόν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του «αντικείμενου του πόθου» τους με κάπως... ακραία μέσα, για να αποτύχουν τελικά παταγωδώς.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!