VIRAL

Ο πρίγκιπας William σνομπάρει την Meghan Markle; Ένα βίντεο έγινε viral

Ένα σύντομο βίντεο που τραβήχτηκε την ημέρα των Χριστουγέννων κάνει το γύρο του κόσμου και κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν τελικά οι κακές σχέσεις του πρίγκιπα William με τη σύζυγο του αδελφού του είναι αυτές που προκαλούν προβλήματα στο βρετανικό παλάτι.

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν πολλές φήμες πως οι σχέσεις του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry έχουν χαλάσει, εξαιτίας μιας κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των συζύγων τους: Kate Middleton και Meghan Markle.


Και οι φήμες φούντωσαν όταν οι Meghan και Harry ανακοίνωσαν πως τελικά δεν θα μείνουν στο παλάτι του Kensington, πλάι στους Kate και William, αλλά πως το 2019 θα μετακομίσουν στο Frogmore House.


Τα Χριστούγεννα τα δύο διάσημα ζευγάρια εμφανίστηκαν μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν την χριστουγεννιάτικη λειτουργία και οι Kate και Meghan περπάτησαν πλάι πλάι και έδειχναν αγαπημένες.


Τώρα όμως κάνει το γύρο του κόσμου ένα βίντεο που δείχνει πως την ίδια μέρα ο πρίγκιπας William φάνηκε κάποια στιγμή να σνομπάρει την Meghan.


Συγκεκριμένα στο βίντεο που αναδημοσιεύουν όλα τα βρετανικά media, o William μοιάζει να μη δίνει καμιά σημασία σε κάτι που του λέει η Meghan και πολλοί θεωρούν πως φαίνεται να αγνοεί επιδεικτικά τη γυναίκα του αδελφού του και απλά ασχολείται με το κασκόλ του.

 

Δείτε το βίντεο που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως ίσως τελικά ο William είναι αυτός που δεν έχει καλές σχέσεις με την Meghan Markle και όχι η σύζυγός του Kate Middleton.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!