VIRAL

Ένας σταρ αποκάλυψε κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν για το "Home Alone"

Η ταινία "Μόνος στο Σπίτι" (Home Alone) με τον Macauley Culkin, εδώ και δεκαετίες παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα χριστουγεννιάτικα φιλμ. Και όμως, μολονότι σχεδόν όλοι στον πλανήτη έχουν δει αυτή την ταινία, ελάχιστοι γνώριζαν κάτι που αποκάλυψε ο διάσημος κωμικός Seth Rogen στο twitter.

O Seth, με ένα μήνυμα του στο twitter κατάφερε να σοκάρει χιλιάδες φαν της ταινίας, αφού αποκάλυψε πως τα πλάνα από την ασπρόμαυρη γκανγκστερική ταινία που βλέπουμε σε μια σκηνή της ταινίας Home Alone (ο μικρός Kevin βάζει στο βίντεο να ακούγονται πυροβολισμοί από παλιά ταινία με γκάνγκστερ και σκληρές ατάκες για να τρομάξει τους ληστές) δεν προέρχονται από κάποια κανονική παλιά ταινία!


Ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός Seth Rogen έγραψε πως όσο ήταν παιδί δεν γνώριζε αυτή τη λεπτομέρεια και νόμιζε πως υπήρχε αυτή η ασπρόμαυρη ταινία στα αλήθεια. Βέβαια, όπως αποδείχτηκε από τα χιλιάδες σχόλια που προκάλεσε το tweet του, πολλοί δεν γνωρίζουν ακόμα και σήμερα αυτή τη λεπτομέρεια.


Μάλιστα ακόμα και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ταινίας Macaulay Culkin είπε πως αγνοούσε πως τα πλάνα ήταν από "ψεύτικη" ταινία, ενώ το ίδιο σχολίασαν και άλλοι χολιγουντιανοί σταρ όπως ο Chris Evans.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!