VIRAL

Αυτή η εστεμμένη καλλιστείων κατάφερε να εξοργίσει πολλούς [βίντεο]

H Sarah Rose Summers, από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, κατέχει φέτος τον τίτλο της Miss USA και εκπροσώπησε την Αμερική στα καλλιστεία Miss Universe, αλλά τα σχόλια που έκανε σε ένα βίντεο, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση πολλών.

Η Miss USA, σε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media από τα παρασκήνια των καλλιστείων Miss Universe, ακούγεται να σχολιάζει το γεγονός πως κάποιες εστεμμένες από άλλες χώρες δεν μιλούν καλά αγγλικά και η Sarah Rose χαζογελάει παρέα με άλλες εστεμμένες και συγκεκριμένα με τις εκπροσώπους της Αυστραλίας και της Κολομβίας.


Στο βίντεο η Αμερικανίδα εστεμμένη, σχολιάζει αρχικά την εκπρόσωπο του Βιετνάμ και ακούγεται να λέει στα άλλα κορίτσια γύρω της, πως είναι τόσο χαριτωμένη γιατί προσποιείται πως ξέρει αγγλικά, και ενώ έχεις κάνει μια ολόκληρη συζήτηση μαζί της, αυτή στο τέλος απλά κουνάει το κεφάλι της.


Όμως δεν σταμάτησε εκεί και ακούστηκε να αποκαλεί "κακομοίρα" την εκπρόσωπο της Καμπότζης η οποία δεν μιλάει καθόλου αγγλικά και κανένας άλλος στα καλλιστεία δεν μιλά τη γλώσσα της.


Το βίντεο αμέσως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με χιλιάδες να αποκαλούν ρατσίστρια την Miss USA και να της θυμίζουν πως δεν μιλάει όλος ο πλανήτης αγγλικά, ενώ αρκετοί τόνισαν πως η ίδια δεν μιλάει ξένες γλώσσες.


Μετά τις έντονες αντιδράσεις η Sarah Rose, αναγκάστηκε να απολογηθεί και έγραψε στο Instagram πως η αρχική της πρόθεση ήταν να εκφράσει τον θαυμασμό της προς τις άλλες διαγωνιζόμενες (αυτές που δεν μιλούν αγγλικά) για το κουράγιο τους και πως δεν ήθελε να τις προσβάλλει και για αυτό ζητά συγγνώμη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!