VIRAL

Μια νύφη άφησε κάγκελο το γαμπρό με τους... γαμήλιους όρκους της

Η αληθινή ιστορία ενός γάμου που δεν έγινε ποτέ, κάνει ο γύρο του κόσμου.

Την ιστορία αποκάλυψε η ίδια η νύφη με επιστολή της που έστειλε σε γνωστό site της Αυστραλίας, πριν από περίπου μία εβδομάδα και τώρα κάνει το γύρο του κόσμου.


Η νύφη από την Αυστραλία, που δεν θέλησε να αποκαλύψει τα στοιχεία της, μόνο το δικό της όνομα Casey και αυτό του γαμπρού Alex, αναφέρει στην επιστολή της και στα όσα είπε στη συντάκτρια του site whimn.com, πως μια μέρα πριν το γάμο της, χτύπησε το κινητό της και είδε πως είχε λάβει μήνυμα από άγνωστο νούμερο. Στο μήνυμα, υπήρχε μια σειρά από screenshots που έδειχναν τα αλλεπάλληλα ερωτικά μηνύματα που λάμβανε μια άγνωστη γυναίκα από τον αρραβωνιαστικό της.


Η νύφη από την Αυστραλία, δεν ακύρωσε αμέσως το γάμο, φόρεσε το νυφικό της, πήγε στην εκκλησία, αλλά πριν αρχίσει η τελετή, είπε μπροστά σε όλους τους καλεσμένους πως ο αρραβωνιαστικός της δεν είναι αυτός που δείχνει και αντί να πει τους γαμήλιους όρκους που είχε γράψει, έβγαλε το κινητό της και άρχισε να διαβάζει ένα ένα τα ερωτικά μηνύματα που είχε στείλει ο γαμπρός στην άλλη γυναίκα!


Και αφού ο γαμπρός έμεινε κάγκελο και προσπαθούσε μάταια να της πιάσει το χέρι, η νύφη γύρισε στους καλεσμένους και ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει γαμήλια δεξίωση αλλά χαίρεται που είναι όλοι παρόντες και πως αυτή η μέρα είναι μια γιορτή για την ειλικρίνεια.

Το αμερικανικό Elle αναφέρει πως κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε ο Alex, πάντως μετά την viral ιστορία αυτής της νύφης, έχουν ξεκινήσει πολλά διαδικτυακά polls που ρωτούν τις γυναίκες αν θα τολμούσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο αν μάθαιναν την απιστία του συντρόφου τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!