VIRAL

Σάλο προκαλεί στο Instagram ένα φιλί του David Beckham [εικόνα]

O διάσημος Βρετανός ποδοσφαιριστής μετρά πάνω από 52 εκατομμύρια followers στο Instagram και σίγουρα δεν το φαντάζονταν και ο ίδιος πως θα προκαλούσε τέτοιο σάλο με μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες.

Ο 43χρονος David, έχει αποκτήσει 4 παιδιά με τη σύζυγό του Victoria Beckham και μας έχει αποδείξει πως λατρεύει την οικογένειά του και διατηρεί άψογες σχέσεις με τους 3 γιους του, αλλά δεν κρύβει πως έχει αδυναμία στην μονάκριβη κορούλα του, την μικρούλα Harper, που το περασμένο καλοκαίρι γιόρτασε τα 7α γενέθλιά της.


Μάλιστα κατά καιρούς ο David έχει αναρτήσει στα social media πολλές τρυφερές στιγμές του με την κόρη του, (να κάθεται και να του βάζει η μικρή κοκαλάκια στα μαλλιά, να τρώνε μαζί το ίδιο μακαρόνι κ.ά.).
Όμως τώρα, ο David ανέβασε στο Instagram μια ακόμη τρυφερή στιγμή με την κόρη του, μόνο που πολλοί δεν την βρήκαν καθόλου τρυφερή.


Στη φωτογραφία βλέπουμε τον David να δίνει ένα φιλί στην κόρη του και ο ίδιος έγραψε πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να κάνει πατινάζ με την κόρη του.


Όμως το γεγονός πως ο David φιλά την μικρή στο στόμα, προκάλεσε σάλο, με χιλιάδες να σχολιάζουν πως είναι ανεπίτρεπτο και "αρρωστημένο" να φιλά ένας πατέρας την κόρη του στο στόμα και άλλους να σπεύδουν να υπερασπιστούν τον David και να λένε πως η φωτογραφία δεν δείχνει τίποτα το κακό ή το αρρωστημένο, απλά δείχνει μια τρυφερή στιγμή και την πατρική αγάπη του David. 


Μεταξύ αυτών που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον David ήταν και πολλοί celebrities, όπως  ο σύζυγος του top model Gisele και διάσημος αθλητής Tom Brady!


Πάντως δίπλα σε αυτή τη φωτογραφία του David εδώ και ώρες γίνεται χαμός από σχόλια και έεχει φουντώσει η διαδικτυακή συζήτηση για το αν επιτρέπεται οι γονείς να δίνουν φιλιά στο στόμα στα παιδιά τους!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!