VIRAL

Η νύφη που ποζάρει με τον νεκρό αρραβωνιαστικό της συγκίνησε τους πάντες

Τα γαμήλια πορτρέτα αυτής της γυναίκας, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε χιλιάδες ανθρώπους, αφού αυτή η νύφη δεν είχε την τύχη να ποζάρει σαν όλες τις άλλες γυναίκες τη μέρα του γάμου της.

Ο λόγος για την Debbie Gerlach, μια νεαρή γυναίκα από την Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία εδώ και ένα χρόνο σχεδίαζε να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, "τον καλύτερο φίλο" της όπως αποκαλούσε η ίδια τον αρραβωνιαστικό της Randy Zimmerman.


Ο γάμος είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 11 Νοεμβρίου, όμως η μοίρα επιφύλασσε κάτι πολύ δυσάρεστο για την Debbie.


Ο αρραβωνιαστικός της σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του τον περασμένο Φεβρουάριο.


Και τώρα που πλησίασαν οι μέρες του γάμου η Debbie, ζήτησε τη βοήθεια μια επαγγελματίας φωτογράφου, της Kristie Fonseca, η ίδια φόρεσε το νυφικό που είχε αγοράσει για το γάμο που δεν έγινε ποτέ και με τη χρήση photoshop απέκτησε τις γαμήλιες πόζες της με τον νεκρό αρραβωνιαστικό της να είναι πλάι της, αχνός σαν φάντασμα.


Η Debbie είπε στη φωτογράφο, πως η μοίρα της στέρησε τη μεγάλη της αγάπη και την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της και πως ήθελε αυτές τις φωτογραφίες να δείχνουν πως πάντα θα νιώθει αγάπη για τον σύντροφό της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και  τώρα τα γαμήλια πορτρέτα αυτής της γυναίκας κάνουν το γύρο του κόσμου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!