VIRAL

Δείτε τι έκανε ο Snoop Dogg έξω από το Λευκό Οίκο [βίντεο]

Μπορεί ο διάσημος ράπερ Kanye West να είναι ένθερμος υποστηρικτής του Donald Trump, αλλά άλλοι συνάδελφοί του, όπως ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg δεν έχουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις και το δείχνουν με πολύ περίεργους τρόπους.

Ο διάσημος ράπερ αμέσως μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ δήλωσε μέσω social media πως σκοπεύει να πάει και αυτός στο Λευκό Οίκο (είχε πάει και ο Kanye) αλλά σίγουρα όχι για να συγχαρεί τον Αμερικανό πρόεδρο.


Αντίθετα ο διάσημος ράπερ ρωτοούσε τους πάνω από 28 εκατομμύρια followers του στο Instagram να του προτείνουν τι να κάνει στην προεδρική κατοικία ως έκφραση διαμαρτυρίας και οι επιλογές του ήταν να κατουρήσει σε ένα δέντρο, να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι κ.λ.π.


Τελικά το είπε και το έκανε και μια μέρα μετά πήγε έξω από την προεδρική κατοικία και αποφάσισε να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι έξω από τον Λευκό Οίκο, αφού πρώτα παρκάρισε παράνομα.


Μετά δε ανέβασε ένα βίντεο για να καθησυχάσει τους φαν του πως δεν συνελήφθη και πως δεν τον κυνήγησαν πράκτορες της ασφάλειας του προέδρου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!