VIRAL

Απίστευτος καβγάς σε καλλιστεία για το ποια έχει τα πιο φυσικά οπίσθια [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από τα καλλιστεία Miss BumBum που κάθε χρόνο γίνονται στη Βραζιλία για την ανάδειξη της γυναίκας με τα πιο σέξι οπίσθια.

Ο τελικός των καλλιστείων έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Σάο Πάολο και είχε πολλά απρόοπτα αφού η νικήτρια του διαγωνισμού, η 31χρονη Ellen Santana, αμέσως μετά τη στέψη της δέχτηκε επίθεση από την 27χρονη Aline Uva η οποία της τράβηξε την κορδέλα, την φόρεσε και φωναζε πως εκείνη έπρεπε να νικήσει, καθώς έχει τα πιο ωραία και φυσικά οπίσθια.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθια τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» δήλωσε η Aline μετά το χαμό που προκάλεσε στη σκηνή.

Από την πλευρά της η νικήτρια των Miss BumBum δήλωσε πως η άλλη διαγωνιζόμενη της πήρε την κορδέλα γιατί δεν μπορούσε να της πάρει τον τίτλο.

« Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και μου αξίζει ο τίτλος γιατί έχω τα πιο σφιχτά οπίσθια», πρόσθεσε.

Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική ανατροπή στα καλλιστεία, καθώς στην τρίτη θέση αναδείχθηκε μια τρανσέξουαλ.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μια αστυνομικός, μια μεσίτρια και μια δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί πως ο παγκόσμιος τελικός των καλλιστείων Miss BumBum θα γίνουν για πρώτη φορά στη Μόσχα της Ρωσίας τον Μάιο του 2019 και το Ruptly δημοσίευσε βίντεο από τα ευτράπελα που έγιναν στον τελικό του διαγωνισμού στη Βραζιλία).

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!