MARKET NEWS

YSL Beauté holiday look 2018: Gold Attraction [εικόνες]

Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσιάζει το πρώτο Holiday Look που δημιούργησε ο ταλαντούχος Tom Pecheux: Μια συλλογή μεταλλικών αποχρώσεων που προσφέρει σοφιστικέ δυναμισμό και σπινθηροβόλα ομορφιά. 

"Χρυσό; Ένας μαγικός καθρέφτης που συλλαμβάνει όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου και τα αντανακλά σα φως. O  χρυσός  είναι  μέρος  της  ιστορίας  του  οίκου  ομορφιάς  YSL  Beauté.  Κλασική  αξία  και  ταυτόχρονα  βασική προϋπόθεση."

Tom Pecheux, Global Beauty Director της YSL Beauté

Επειδή τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μία περίοδος του έτους, αλλά κάτι μαγικό που μας βοηθά να ξεφεύγουμε, ο Tom Pecheux θέλησε να μεταμορφώσει το καθημερινό σε μια απόδραση στο φανταστικό.  Η  συλλογή  δίνει  έμφαση  στις  υφές  και  την  ένταση  που  δημιουργεί  το  μαύρο  με  το  χρυσό, χαρίζοντας  λάμψη  σε όλο  το  πρόσωπο.  Η  αντίθεση  ανάμεσα στο  ματ και  τη  λάμψη  είναι  η  απόλυτη  χρυσή βραδινή πρόταση για τη γυναίκα YSL Beauté.

HOLIDAY LOOK 2018

GOLD ATTRACTION EDITION MAKEUP PALETTE

Μια παλέτα μακιγιάζ για όλες τις περιστάσεις, σε εντυπωσιακό μαύρο χρώμα με το χαρακτηριστικό λογότυπο Cassandre από χρυσό γκλίτερ. Ανοίγει στο πλάι και αποκαλύπτει μια χρωματική συλλογή για όλους τους τόνους επιδερμίδας με ατελείωτες επιλογές υφής.

Φώτισε τα ζυγωματικά σου με ζωηρό κοραλλί ή βαθύ φούξια ή χρησιμοποίησε απλώς το highlighter

με τη φυσική λάμψη για να τα σμιλεύσεις. Από τις ματ μεταλλικές σκιές σε τρεις παραλλαγές του χρυσού που ντύνουν τα μάτια με ένα πέπλο μυστηρίου μέχρι το ασημένιο κρεμώδες eyeliner που χαρίζει ένταση, αυτή η συλλεκτική παλέτα δεν έχει όρια. Χρησιμοποίησε κάθε σκιά μόνη της για να δώσεις σαφές σχήμα, ή συνδύασε δύο για να δημιουργήσεις smoky eye.

 

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ROUGE PUR COUTURE

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ CASSANDRA

Ένας νέος couture ενδυματολογικός κώδικας 4 αποχρώσεων Rouge Pur Couture – που θα κυκλοφορεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Με τη μαύρη συσκευασία κοσμημένα με το χρυσό λογότυπο Cassandre, το Rouge Pur Couture ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Στο εσωτερικό, το θρυλικό λογότυπο Cassandre είναι χαραγμένο πάνω στο κραγιόν που είναι διάσημο για το έντονο χρώμα του. Μην το κρύψεις, άπλωσέ το απευθείας στα χείλη σου ή χρησιμοποίησε πινέλο χειλιών, εφαρμόζοντας όσες στρώσεις θέλεις, μέχρι να δημιουργήσεις την επιθυμητή κάλυψη.

Διατίθεται στις αποχρώσεις No 1, No 19, No 52 και No 70.

 

ΤΟ ROUGE VOLUPTÉ SHINE ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ

Όταν η περιποίηση συναντά την τόλμη: τολμηρά, λαμπερά χρώματα που ξεχωρίζουν σε συνδυασμό με μια άνετη υφή που περιποιείται τα χείλη.  Απόλυτα κρεμώδη, άπλωσέ τα απευθείας στα χείλη ή χρησιμοποίησε πινέλο χειλιών για μέγιστη ακρίβεια. Οι δύο βραδινές αποχρώσεις προσελκύουν όλα τα βλέμματα στα χείλη σου, ενώ ταυτόχρονα συμπληρώνουν ιδανικά οποιοδήποτε έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

No 77 Prune Clash: εντυπωσιακό μπορντό που αναδεικνύει τις μωβ /δαμασκηνί αποχρώσεις.

No 78 Red Tension: γιορτινό, εξαιρετικά ευκολοφόρετο κόκκινο-πορτοκαλί.

 

TATOUAGE COUTURE THE METALLICS

ΤΟ ΜΑΤ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ

Σχεδιασμένο για να φορεθεί όλη νύχτα μέχρι το επόμενο πρωί. Για κορίτσια που ζουν τη ζωή στο έπακρο και λατρεύουν το Tatouage Couture επειδή αντέχει να τα συνοδεύει μέχρι τέλους, ενώ δίνει στα χείλη τους γυμνή αίσθηση. Μπορείς να φας, να πιείς, να χορέψεις – ό,τι κι αν συμβεί, τα χείλη σου θα έχουν πάντα υπέροχο χρώμα: Έντονο μεταλλικό ματ σε συλλεκτική δαμασκηνί απόχρωση. Το βράδυ σου ξεκινά τα μεσάνυχτα – και όπου φτάσει.

No 107 Prune Attraction: για γιορτινά χείλη με μια μεταλλική πινελιά.

 

FACE HIGHLIGHTER

KISS AND BLUSH ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Το φως δημιουργεί αντιθέσεις στο πρόσωπό σου χάρη σε δύο μεταλλικές, εύπλαστες λάμψεις για τα ζυγωματικά. Το duo stick ιριδίζει υπέροχα και είναι ιδανικό για σμίλευση ή highlighting. Διαθέσιμο σε μία μόνο συλλεκτική απόχρωση.

No 1 Light Clash: ανοιχτόχρωμο χρυσό και βαθύ μπρονζέ για βάθος και φως στα ζυγωματικά και όπου

το πρόσωπο λάμπει φυσικά.

 

ΤΟ LA LAQUE COUTURE ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Η τελική πινελιά, εξίσου πολύτιμη με κάθε αξεσουάρ.

No 109 Prune Metal: ένα μεταλλικό μπορντό-δαμασκηνί που αποπνέει πολυτέλεια και θηλυκότητα

rockstar.

 

Χρώματα που μαγνητίζουν.  Λάμψη και ένταση.  Smoky μεταλλικές αποχρώσεις. Ας γεμίσουμε την ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα!

Κι ας αρχίσει το πάρτι!

 

#GOLDATTRACTION

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!