VIRAL

Γιατί αυτή η φωτογραφία αρραβώνων προκάλεσε χαμό από σχόλια στο twitter;

Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι μια απλή φωτογραφία που δείχνει μια γυναίκα να επιδεικνύει το δαχτυλίδι του αρραβώνα της, αλλά δεν είναι καθόλου... απλή φωτογραφία.

Γιατί αυτή η φωτογραφία, που έγινε viral στα social media, συνοδεύεται από μια δεύτερη φωτογραφία που δείχνει πως το χέρι με το δαχτυλίδι δεν ανήκει στη γυναίκα που μόλις αρραβωνιάστηκε αλλά σε μια άλλη γυναίκα.


Συγκεκριμένα το χέρι ανήκει στη Jenna που είναι ξαδέρφη της γυναίκας που αρραβωνιάστηκε. Η Jenna φόρεσε το δαχτυλίδι της ξαδέρφης της, έσκυψε και έβαλε το χέρι της στη πόζα αρραβώνων της ξαδέρφης της. Και γιατί τα έκανε όλα αυτά; Όπως εξήγησε η ίδια η Jenna που ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter, το έκανε γιατί η ξαδέλφη της δέχτηκε εντελώς αναπάντεχα πρόταση γάμου από το αγόρι της και εκείνη την ημέρα δεν είχε κάνει μανικιούρ στα νύχια της και έτσι η Jenna "δάνεισε" τα δικά της χέρια για την πόζα!


Τo tweet της Jenna έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια με πολλούς να της δίνουν συγχαρητήρια που έκανε κάτι τέτοιο για τη ξαδέρφη της και άλλους να σχολιάζουν πως αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο μεγάλη εμμονή έχουν όλοι με τα social media  και πως αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά, πόσο πολύ απέχει η πραγματικότητα από την "εικόνα" που εμφανίζουν κάποιοι στα διαδικτυακά τους προφίλ. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!