VIRAL

Μάθαμε τι θα συμβεί στο 1ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του GoT

Χαμός γίνεται στο Διαδίκτυο καθώς γνωστό περιοδικό αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της  8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones και οι πολυάριθμοι φαν της τηλεοπτικής σειράς που σάρωσε τα βραβεία, πλέον δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους.

Συγκεκριμένα το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly, στο τελευταίο του τεύχος όχι μόνο δημοσίευσε στο εξώφυλλο την πρώτη επίσημη φωτογραφία της τελευταίας σεζόν του GoT με τους Jon Snow και Daenerys να είναι αγκαλιά, αλλά αποκάλυψε και πως ακριβώς θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο.

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα gameofthrones-grfans.com, η 8η season ξεκινάει στο Winterfell με ένα επεισόδιο που περιέχει πολλά στοιχεία που παραπέμπουν στο 1ο (πιλοτικό) επεισόδιο της σειράς.Αντί λοιπόν για την άφιξη του βασιλιά Robert Baratheon και της συνοδείας του, τώρα έρχεται η Daenerys και ο στρατός της. Αυτό που ακολουθεί είναι μια έντονη και συναρπαστική ανάμειξη χαρακτήρων-μερικοί από αυτούς συναντιούνται για πρώτη φορά,μερικοί κουβαλούν περίεργες ιστορίες μαζί τους -καθώς όλοι προετοιμάζονται για την αναπόφευκτη εισβολή των Απέθαντων (Army of the Dead).

Ανατρέχοντας στο πρώτο επεισόδιο "Winter is Coming", o βασιλιάς Robert εμφανίζεται στο Winterfell με κάθε επισημότητα, συνοδευόμενος από τη βασιλική οικογένεια και μια μεγάλη συνοδεία ιπποτών και συμβούλων του. Όλη η οικογένεια Stark, στοιχισμένη, ήταν εκεί για να τον χαιρετίσει κατά την είσοδό του.

Αυτό το καθρέφτισμα του πιλότου στο επεισόδιο 801 προβλέπεται να έχει τρομερό ενδιαφέρον, καθώς (σχεδόν) όλα έχουν αλλάξει από τότε. Οι μοναδικοί που ζουν τώρα και ήταν και στην υποδοχή του βασιλιά Robert είναι οι Sansa, Arya και Bran, οι οποίοι έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Επίσης, ο Jon Snow,τότε είχε χωθεί στις πίσω σειρές, καθώς η ιδιότητα του μπάσταρδου ήταν προσβλητική για τη βασιλική οικογένεια.Τώρα όμως, πολύ πιθανόν να βρίσκεται δίπλα στη Daenerys Targaryen ή στη κορυφή της συνοδείας της, επιστρέφοντας ως King in the North μαζί με τη καινούρια βασίλισσά του.
Μια τέτοια σκηνή - μνεία του πιλοτικού επεισοδίου- θα μας κάνει να σκεφτούμε εκ νέου αυτές τις σκηνές και να αναλογιστούμε πόσο μεγάλο και καθοριστικό ήταν αυτό το ταξίδι για την εξέλιξη των χαρακτήρων.

Eπίσης θα υπάρξουν συναντήσεις, τις οποίες οι θεατές της σειράς περίμεναν για πολύ καιρό. H πρώτη συνάντηση Sansa και Daenerys ακούγεται τρομερά ενδιαφέρουσα, αφού η Lady of Winterfell είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στη καινούρια βασίλισσα στην οποία ο ετεροθαλής αδερφός και βασιλιάς της, επέλεξε να υποταχθεί (και όχι μόνο......).

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Και οι επανασυνδέσεις για τη Sansa συνεχίζονται, καθώς θα ξαναδεί τον πρώτο της σύζυγο, Tyrion Lannister και τον Hound, που έπραξε τα δέοντα για να τη προστατεύσει στο King's Landing και είχε προσφερθεί να τη βοηθήσει να αποδράσει από τη πόλη κατά τη διάρκεια της μάχης στο Blackwater. O Hound επίσης θα επανασυνδεθεί με την Arya Stark με την οποία μοιράζονται μια περίεργη σχέση μέντορα/προστατευόμενης. Σε αυτό το σημείο της πλοκής, αμφότεροι βρίσκονται σε αντίστοιχες θέσεις, γι' αυτό και έχει ενδιαφέρον η κατάληξη της σχέσης τους.


O Jorah Mormont επίσης θα συνοδεύει τη Daenerys επιτελώντας το ρόλο του Hound στη πρεμιέρα, δηλαδή αυτό του προστάτη της βασιλικής ακολουθίας. Θα επανασυνδεθεί με το Samwell Τarly, o oποίος τον γιάτρεψε στην Oldtown από την ασθένεια του (greyscale). Επίσης θα συναντηθεί με τη ξαδέρφη του-bada$$ πιτσιρίκα- Lyanna Mormont η οποία πλέον είναι επικεφαλής του οίκου. Θα τον υποδεχτεί πίσω στον οίκο τους παρ'οτι η ανάμειξή του στο εμπόριο σκλάβων ατίμασε πριν πολλά χρόνια το όνομα της οικογένειας?

Eπίσης, υπάρχουν και οι νεοφερμένοι, όπως οι Grey Worm, Missandei και η ορδή των Dothraki. Πώς θα συνυπάρξουν οι Dothaki με τους Ιππότες της Κοιλάδας (Knights of the Vale) και τους στρατούς των Βορείων?Και για τις δύο πλευρές οι άλλοι φαίνονται ξένοι και παράταιροι. Υπάρχουν πιθανότητες για συγκρούσεις,οι οποίες θα λυθούν ειρηνικά ή βίαια? Μπορούν αυτοί οι τελείως αντίθετοι στρατιώτες να μάθουν να συνυπάρχουν μαζί  και να συνεργαστούν για ένα κοινό σκοπό?

Τέλος, υπάρχουν και οι δράκοι. Διάφορες φήμες υπάρχουν για τη Μητέρα των Δράκων και τα δρακομωρά της, αλλά, άλλο να τις ακούς και άλλο να βλέπεις ένα δράκο στο μέγεθος του Drogon να προσαρμόζεται στο χειμωνιάτικο περιβάλλον του Winterfell.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!