VIRAL

Αυτές είναι ίσως οι πιο άσχημες και τρομακτικές μπότες στον κόσμο [βίντεο]

Ένα εκκεντρικό fashion brand από τον Καναδά, παρουσίασε αυτές τις νέες πανάκριβες μπότες που μοιάζουν να είναι φτιαγμένες από ανθρώπινο δέρμα και προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις με κάποιους να θεωρούν πως ίσως αυτά είναι τα πιο τρομακτικά παπούτσια στον κόσμο.

Πρόκεται για ένα ζευγάρι thigh high boots που δημιούργησε το brand Matieres Fecales (στα γαλλικά σημαίνει "περιττώματα") και συγκεκριμένα το εμπνεύστηκαν η Hannah Rose Dalton και ο Steven Raj Bhaskaran, δύο σχεδιαστές που γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν στο Τορόντο και είναι ζευγάρι και στη ζωή.


Οι δυο τους εξήγησαν στη Vogue πως δημιούργησαν αυτές τις μπότες γιατί το θεώρησαν μεγάλη πρόκληση, αφού είχαν εμπνευστεί το σχέδιο πριν από καιρό, το είχαν δείξει στα social media  και όλοι μιλούσαν για photoshop.

Έτσι αποφάσισαν να βρουν τρόπο να υλοποιήσουν το όραμά τους και αυτές οι περίεργες μπότες με το κέρατο στη γάμπα, το περίεργο τακούνι και τη διάφανη φιάπα, είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά και κοστίζουν 10.000 δολάρια το ζευγάρι (πάνω από 8.700 ευρώ).

Η ίδια δε η Hannah rose Dalton φόρεσε τις μπότες και ποζάρει στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έγιναν viral στα social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!