VIRAL

H ξεκαρδιστική απάντηση του σταρ που κάποιοι θεώρησαν ύποπτο για κλοπή [βίντεο]

Τις τελευταίες ώρες ο Αμερικανός ηθοποιός David Schwimmer που αγαπήσαμε ως τον Ρος στην τηλεοπτική σειρά Φιλαράκια (Friends) βρέθηκε ξαφνικά να εμπλέκεται σε μια υπόθεση που απασχόλησε την βρετανική αστυνομία.

Συγκεκριμένα η αστυνομία του Μπλάκπουλ της Αγγλίας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με τη φωτογραφία ενός άντρα που θεωρούνταν ύποπτος για κλοπή, ζητώντας από τους πολίτες να βοηθήσουν στην αναγνώρισή του και στον εντοπισμό του. Ο ύποπτος στη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας μοιάζει να κλέβει ένα κουτί με μπύρες.


Χιλιάδες σχολίασαν την ανάρτηση της βρετανικής αστυνομίας, αφού ο άντρας έμοιαζε με τον David Schwimmer (δείτε εδώ την ανάρτηση) και μάλιστα ο χαμός που προκάλεσε η ομοιότητα του Αμερικανού σταρ με τον ύποπτο άντρα ήταν τέτοιος που η αστυνομία αναγκάστηκε να ανακοινώσει επίσημα πως ο ηθοποιός δεν βρίσκονταν στη Μεγάλη Βρετανία την ημέρα της κλοπής.


Μάλιστα και ο ίδιος ο σταρ έσπευσε μέσω twitter να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και ανέβασε ένα αστείο βίντεο όπου μιμείται τον ύποπτο άντρα και κλέβει ένα κουτί μπύρες αλλά σε σουπερμάρκετ της Νέας Υόρκης και έγραψε "Αξιωματικοί, σας ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Όσο για τους σκληρά εργαζόμενους αστυνομικούς του Μπλάκπουλ  εύχομαι καλή τύχη με την έρευνα"
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!