VIRAL

Χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε στο Instagram πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας

Χιλιάδες σπεύδουν να στείλουν μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης, αλλά και συγχαρητήρια για το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής της, στη χολιγουντιανή σταρ Selma Blair μετά την αποκάλυψη που έκανε μέσω Instagram για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η 46χρονη διάσημη ηθοποιός που τη γνωρίσαμε μέσα από ταινίες όπως οι "Cruel Intentions", "Hellboy" και "The Sweetest Thing" αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας (MS) και πως μολονότι αντιμετώπιζε κάποια μικρά προβλήματα υγείας και είχε κάποια συμπτώματα εδώ και χρόνια η διάγνωση έγινε μόλις τον περασμένο Αύγουστο.

Η ίδια εξήγησε πως έκανε την ανάρτηση με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρίσματων της νέας σειράς του Netflix με τον τίτλο "Another Life" καθώς θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες που την βοήθησαν να μπορεί να εργαστεί. Και η Blair ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της σειράς: από τους παραγωγούς, μέχρι και την ενδυματολόγο της αφού όπως εξηγεί η Alissa Swanson δεν ντύνει απλά την Selma  επιλέγοντας τα ρούχα της, τη στηρίζει επάνω στους ώμους της για να μπορέσει να φορέσει τη μπλούζα της, της κουμπώνει το παντελόνι, τη φροντίζει.

"Το μυαλό μου θολώνει και και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα σπασμένο GPS" γράφει η Blair μιλώντας για την ανίατη ασθένεια.

Στην ανάρτηση της η ηθοποιός μιλάει για τον καθημερινό Γολγοθά του να ζεις με πολλαπλή σκλήρυνση, την ασθένεια που επηρεάζει τον εγκέφαλο ή το νωτιαίο μυελό, προκαλώντας προβλήματα στην όραση, την ισορροπία και το μυικό σύστημα και εξηγεί πως αυτή τη δημόσια εξομολόγηση θέλει να δώσει κουράγιο σε άλλους ασθενείς και να ρίξει φως σε μια ασθένεια που, όπως όλες σε αυτή την κοινωνία των "υγιών", κουβαλάει κοινωνικό στίγμα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!